Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Resimler icin yardim- ayrica Salmonella hakkinda bilgi?

Arkadaslar en nihayetinde akvaryumumu tamamladim resimleri buraya koymak istiyorum nasil yapicagim bana yardimci olursaniz sevinirim? Ayrica kaplumbağalarda gorulen Salmonella denilen bir hastalik varmis kaplumbagalara bir zarari yokmus tasiyici olduklari icin ama insanlarda etkili oluyormus bulastigi taktirde sitelerde bunla ilgili pek cok yazi okudum bende yeni ogrendim... Sizlerin bu konuda bilgisi varmi daha dogrusu sizler kendi kaplunbagalarinizda boyle bir problemle karsilastinizmi ben uc dort senedir kaplunbagalarla ic iceyim hicde dikkat etmezdim hatta evin icinde bile gezinirlerdi fakat bu yazilari okuduktan sonra ne kadar yanlis yapmis oldugumu farkettim diye dusundum.

img

westgirl

17 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir iki başlık altta konuyla ilgili çok güzel açıklamalar mevcut. Lütfen forumu araştırlım.

img

yasdal

19 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben burda karsilasan varmi diye sormustum merak ettim o yuzden sordum

img

westgirl

ÖZEL MESAJ

Birde benim yazilarim bu sitede cok gec yayinlaniyor o yuzden biraz geriden geliyorum bir gun iki gun sonra :-)

img

westgirl

ÖZEL MESAJ

Bu duyguyu biliyorum, birşey yazarsın, o konu tartışılır, sonuca bağlanır, biter, hoop senin cevabın iki gün sonra gelir, muhtemelen aynı şeyleri anlamsız bir şekilde tekrar etmiş gibi olursun ve de tabi çok sinir olursun :)) Sitede böyle bir sorun var gerçekten, heralde yeni üyeleri tanıma süreci gibi birşey, daha önce de konuşmuştuk, çok iyi anlıyorum seni westgirl..

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ