Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Hangi Tür Almalıyım YARDIM!!

Arkadaşlar hangi tür alsam yardımcı olun Suriye mi... Gonzales mi......yoksa Gine Pig mi

ginepig bir hamster türü değildir yetişkinleri iki elinizinde desteğiyle tutabileceğiniz kadar büyür suriye hamsterı ve gonzalesle aynı cümlede kullandığınız için söylüyorum bazılarımız ginepiglerin resimlerine bakarak bir hamster kadar olabileceklerini düşünüyor hatta hamster için alacakları kafeslerde ginepig besleyebileceklerini düşünenlerde var ginepigler çark çevirmez örneğin hamsterlar için yapılmış evlerede sığamazlar.aslına bakarsanız ginepiglerin yeni doğan yavruları ancak bir hamster kadardır o nedenle seçimlerinizi yaparken mutlaka geniş bilgi edinin avantaj dezavantajlarını huyunu suyunu iyi öğrenin hangi tür hamsterı alayım suriye mi gonzales mi derseniz kişisel görüşümüzü belirtir yardımcı olabiliriz örneğin suriye hamsterları daha ele avuca gelir hafif uzun tüylüleri ve renk çeşitlilikleri vardır(siyah gri sarı beyaz kahve vb yada bu renklerin karışımı gibi) gonzaleslerde de renkler mevcuttur albino olanları vardır gri yada sütlü kahve renginden olanlarıda ama suriye hamsterına göre çok daha minik yapılı dırlar ve sanırım daha afacan kıpır kıpırlar o nedenle ele avuca pek gelmez diye bilinir ancak yavruyken alıp sabırla kendinize alıştırısanız size ilgi gösterip elinize gelebilir ısırma konusunda suriye yada gonzales farkı yoktur bana sorarsanız her ikiside yabani olunca ısırır alışıncada ısırmaz sadece sabır youtube sitesinde gonzales ve syrian(suriye) hamsterlarının videolarını seyredip karar verebilirsiniz ancak benim tavsiyem alacağınız petshopa gidip yada bir kaç petshop gezip hamsterları elinize almanız yada size yakınlık gösteren ısırmayan uysal olan bir hamsterı seçmeniz ister gonzi ister syrian olsun bence uysal olsun duygusal bağ kurmanız kolay olsun derim ben

img

sevgiyuvası

20 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ