Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

satılık jumbo ve ingilizler

2 aylıktan 2 yaşına kadar jumbo ve ingilizler mevcuttur , iletişim 0555 305 64 46 - [email protected] ankara , aşağıdaki linkte kuslarımın hepsinin resmi vardı ama satılık olanlar içlerinden bazılarıdır kuslara baktıktan sonra arayıp bilgi alabilirsiniz , FİYATLARI DEĞİŞMEKTEDİR, EV ÜRETİCİSİ OLDUĞUMU HATIRLATIRLATIRIM PETSHOOPMUSUN FALAN GİBİ SORULAR SORULMASIN LÜTFEN

KUSLARIN GENEL RESİMLERİNİN LİNKİ : http://picasaweb.google.com.tr/muttalipcaglar/Kuslar 

ÖRNEK RESİM :

img

jumboingiliz

17 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım tebrik ediyorum sizi,saatlerce baktım güzel kuşlarınızın resimlerine,MAAŞALLAH harika şeyler.Büyük emeğinizin olduğu da belli.Yavru 2-3 aylık bir jumbo(erkek) oğlum için bakıyorum,hele bir de kafası sarı olan mavi erkek olursa süper olur.Cevap bekliyorum.Selamlar.

img

w06_exile

17 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, inanın kolay olmadı 7 yaşımdan bu yana kus besliyorum çok kus alıp sattım kimi zaman sıkısıklıktan kimi zaman daha iyilerini bulmak adına oldu bu satışlar, şimdi ise istediğim kusları bulmus durumdayım inanın bakarken maşallah diyorum resimlerde net anlasılmıyor doğru olanı geçip karşılarına izlemek onları, bu çok ayrı bir zevk, satılık olarak su an hiç kalmadı zaten 4 yavru bir damızlık vardı satılacaklar arasında onlarda yeni sahiplerini buldular, bana telefon ile ulaşırsanız yada msn ile size yeni çıkacak yavrulardan ayıra bilirim yalnız renk garantisi veremiyorum, mevcut yavrulardan seçim yaparız, saygılar

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ

Tekrar merhaba derken cevabınız için teşekkür ediyorum. Ben de Ankara`dayım , Ben sizi arayacağım,tahminen yavruyu alabileceğim zaman sanırım 2 aydan daha kısa olmaz..Şu an bende de 1 çift(Mavi ve yeşil)muhabbet var.Dişi 5 yumurtada yatıyor.Tahminen ilk yavru 18 veya 19 kasımda çıkacak.Ama benim oğlum(16 yaşında)illaki mavi veya sizdeki gibi parlak yeşil bir jumbo yavrusu istiyor.Petshoplara baktık ama sizinkiler gibi albenisi olanına rastlamadık açıkcası.Umarım bekleme süremiz umduğumdan kısa sürer.Görüşmek üzere saygılarımla,hoşçakalın.

img

w06_exile

17 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bana telefon ile ulaşırsanız elimden gelen kolaylığı gösteririm, bu arada beni arayan ve msn den yazan arkadaşlara bir sözüm olcak ben petshoopçu değilim lütfen artık petshoopunuz nerde hayırlı işler gibi mesajlar yazmayın yazanlarıda direk engelliyorum.

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ

yeni satlığa çıkan kuslarım 2 çift kus satılacaktır başlıklı ilanımda mevcuttur ilgilenenlere duyrulur

img

jumboingiliz

ÖZEL MESAJ