Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

satılık TEPELİ MUHABBETLER.. Birisi yavru, 3 adet

Koyu mavi erkek,albino dişi ve baskın beyaz parçalı mavi yavru satılıktır. Her 3 kuş da TAM TEPELİDİR.Şekil düzgünlüğü açısından mükemmeliyet garantisini veriyorum,her üçü içinde..Malesef her merak edene resim yollayacak kadar boş zamanım olmuyor, niyetli ve alıcı olan 505 2236634 den arayabilir. İstanbul dayım.

img

patriot

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlan günceldir.Çift uygun fiyata verilecektir. http://kussevgisi.gotpetsonline.com/gallery/2007-05-11-9 adresinden kuşlarımı görebilirsiniz. Koyu mavi erkek ve albino tam tepeli dişi, diğerleri yumurtadalar,satılık değildir. tel 0505 2236634

img

patriot

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ben kuşlartın hepsinşi gördüm gerçekten iyi kuşlar ama kuşlardan daha iyisi şu ki kuşların sahibi abimiz değil tepelilere elli kümes dolusu tepeli olsa değişilmeyecek kadar iyi bir insan bu işten maksat muhabbet derlerdi şimdilerde biz buna ulaştık

img

mustafahoca78

21 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm fiyat nedir acaba

img

haydar1974

17 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kusların fiyatını yazarsanız

img

_nizo_

17 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR BEN HOBİ AMAÇLI KUŞ BESLİYORUM, MERAKINIZA VE İLGİNİZE SAYGI DUYUYORUM AMA BURADA FİYAT BELİRTMEYİ DOĞRU BULMUYORUM.YANLIŞ ANLAMAYINIZ, İLGİ DUYAN TELEFONUMU 10 SANİYE ARAYABİLİR.BULANA KADAR BEN 5 AY ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIM AMA BİR AĞABEY OLARAK SİZLER BU HAYVANLARIN EN KÖTÜSÜNÜN PİYASASININ 100, İYİLERİNİN 150 YTL OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.

img

patriot

ÖZEL MESAJ

günceldir..

img

patriot

ÖZEL MESAJ

(Düzeltme..) Mavi erkek hariç.

img

patriot

ÖZEL MESAJ

aykut abi nasılnız yahu özledim abi bee seni kuşlardan haber vermedin bekliyorum abi bu mesajı okuduğunda beni haberdar edersen çok sevinirim bu arada sedat ilik bey beni çağırdı sohbet ettik hoş birisi ama senin kadar muhabbet değil biraz soğuk birisi gibi geldi bana o öğretmenlik meselesini çaktırmadan söyledim senin dediğin gibi bakalım ne olacak abi bunları boşver bana mutlaka kuşlardan haber veririver abicim tamam mı hadi hoşçakal

img

mustafahoca78

21 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ