Hamster

hamster nasıl uysallaşır ????????? :):):)
yaw benimki kaçıo elime alamıom kafesin içinde sonra dışarı çıkartınca uysallaşıo acemiye yardıııııııııııııım

slm. öncelikle hamsterın kaç aylık.eğer 4 7 haftalıkken almadıysan ondan sonra sana zor alışıyolar.kafese yemeğini kendin koy.somra 2 3 gün sonra elini yemek yerken kafesin içinde tut.sonrada elinde yemek sun.sonra zmnla alışıyo ztn eline alınca çok yukarı kaldırmaman lazım.onunla konuş.çünkü hamsterlar pek iyi göremez.sesten ve kokundan seni tanıcaklardır.

hamsterım 3 gündür su içmiyor.. nedenini merak ediyorum ve çok az yiyor.haşlanmış makarna ve çekirdek yiyor ve ne ilginçtir ki peynir yemiyor :/ neden olabilir? çok uysal halbuki elime geliyor ve üzerimde geziniyor kucağımda uyuyor... her şey mükemmelken su içmemesi beni korkutuyor. nedeni ne olabilir??

Kardeşim yeri soğuk olabilir benim hamsterım o yüzden galiba öldü hem bişey yemiodu hemde su içmiodu kafesin dibindeki talaşların içine yatıyosa sıcak bir yere al ve çok ilgi göster yoksa ölür benimki öyle öldü :(:(

ya arkadaşlar benimki hiç su içmiyor.sudan korkuyor olabilir belki.ve yanına bile yaklaşmıyor.türünü bilmiyorum ama öle bi tür varsa benimki ondandır belki.yardım edinnn!

Yanıtlamak için giriş yapın