Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamster nasıl uysallaşır ????????? :):):)
yaw benimki kaçıo elime alamıom kafesin içinde sonra dışarı çıkartınca uysallaşıo acemiye yardıııııııııııııım
ultrokan... onlara biraz süre tanı zamanla sana alışacaklardır. ve yemlerini kendi elinden wer ayrıca hiç kimse deymesin senden başka senin eline alışması lazım
kafesin kapısını aç yemek uzat ses çıkarma bekle o gelir yemi elinden kapar. peynir verince çok seviyolar. o kapınca küçük küçük parçalar halinde ver. kapı açıktıya zaten çıkar o ordan. sende alırsın eline alçakta tut ama kaçıyo
slm. öncelikle hamsterın kaç aylık.eğer 4 7 haftalıkken almadıysan ondan sonra sana zor alışıyolar.kafese yemeğini kendin koy.somra 2 3 gün sonra elini yemek yerken kafesin içinde tut.sonrada elinde yemek sun.sonra zmnla alışıyo ztn eline alınca çok yukarı kaldırmaman lazım.onunla konuş.çünkü hamsterlar pek iyi göremez.sesten ve kokundan seni tanıcaklardır.
hamsterım 3 gündür su içmiyor.. nedenini merak ediyorum ve çok az yiyor.haşlanmış makarna ve çekirdek yiyor ve ne ilginçtir ki peynir yemiyor :/ neden olabilir? çok uysal halbuki elime geliyor ve üzerimde geziniyor kucağımda uyuyor... her şey mükemmelken su içmemesi beni korkutuyor. nedeni ne olabilir??
Kardeşim yeri soğuk olabilir benim hamsterım o yüzden galiba öldü hem bişey yemiodu hemde su içmiodu kafesin dibindeki talaşların içine yatıyosa sıcak bir yere al ve çok ilgi göster yoksa ölür benimki öyle öldü :(:(
umarım çok geç deildir ama daha öncede yazmıştım parmaını ıslat burnuna dokun susamışsa parmaını yalar dikkat ed parmaın kuruyunca ıssırır
ya arkadaşlar benimki hiç su içmiyor.sudan korkuyor olabilir belki.ve yanına bile yaklaşmıyor.türünü bilmiyorum ama öle bi tür varsa benimki ondandır belki.yardım edinnn!