Kanarya

SAKALARIMI KANARYAYLA TAKAS ETMEK İSTİYORM
SLM ARKADAŞLAR ELİMDE 2 ADET YETİŞKİN ÖTÜMDE OLAN ERKEK SAKA VAR BİR TANEDE BİR ÇİFT EŞLİ SAKA VAR BUNLARIN BİRDE YAVRUSU VAR ERKEK ÇOK GÜZEL ÖTÜYOR NERDEYSE SUSMAK BİLMİYOR BUNLARI KANARYAYLA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BEN AYDIN NAZİLLİDE OTURUYORUM BU YAKIN ÇEVRELERDEN OLURSA DAHA RAHAT TAKAS EDERİZ MSN FRT09@HOTMAİL.COM TEL 🔒 Üyelere Özel TEL 0256 313 22 55

hadi arkadaşlar yokmu kanaryayla değiştirecek hala arıyorum

ben denizlideyim.istersen degişebiliriz.sakaların hepsinimi degişmek istersin yoksa sadece erkek olanları mı?denizli ile nazilli arası çok yakın degişmek istersen beni arayabilirsin. 🔒 Üyelere Özel kara murat 🔒 Üyelere Özel

ne oldu daha bir cevap yzmadın.yoksa değişmekten vaz mı geçtin? 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kusura bakma tabiki değiştirmek isterim uzun zamandır internete girmemiştim ama nasıl değiştirecez benim denizliye gelmem gerek herhalde ve elinizde hangi cins kanaryalar var olmazsa bir pazar çıkar gelirim oraya

DEĞİŞMEK KOLAY.DENİZLİYE GELME İMKANIN YOKSA BEN NAZİLLİYE GELİRİM.GELİRKENDE SANA BİR ERKEK BİRDE DİŞİ KANARYA GETİRİRİM.BENDE KANARYA ÇEŞİTLERİ ÇOK.AMA ŞUANDA HEPSİNİ DEĞİŞEMEM.ÇÜMKÜ ÇOĞUNU DAMIZLIK OLARAK AYIRDIM.AMA GENEDE GELİRKEN SANA GETİRİRİM.BENİM CUMRTESİ-PAZAR İKİ GÜN TATİL.OLUR MU?

valla çok iyi olur kardeşim ozaman bana bir dişi bir erkek kanarya getirirsin bende sana sakaları veririm ikisinide erkekmi istiyorsun ona göre ayırayım erkekler ötüyor her türlü garantisini veririm senden ricam sende bana öten bir erkek getiriver cins önemli değil tel no 🔒 Üyelere Özel ferhat

Yanıtlamak için giriş yapın