Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Degisik Akvaryum dekorlari ariyorum
Arkadaslar yeni bir akvaryum aldim kaplunbagalarim icin, icini duzenliyecegim degisik akvaryum ici dekorlari lazim elinizde resimler varmi yada sizlerin kendi akvaryumunuzun resimlerini burdan gorebilirmiyim.
Merhaba. Forumu arama motorunu da kullanarak biraz karıştırısanız pek çok akvaryum fotoğrafına ulaşabilirsiniz, envayi çeşit var desem yeridir :) Hatta bakın birkaç mesaj altta (üstte mi yoksa :) yasdal`ın yeni kurduğu akvaryumunun fotoğrafları var. Ayrıca içinde birkaç örneğin olduğu bir linki de veriyim,
http://www.hepsievcil.com/app/Forumlar/cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=766
Kolay gelsin..
Merhaba Pınar Ya sitede bir sorun var galiba gonderdigim mesajlar gec gidiyor bir aksama var gecen gunku sizlere yazdigim mesajlarda hala gelmedi arama motorunu kullanarak bir kac tanesine bakmistim hala arastiriyorum o yuzden daha baska varsa bildiginiz sorim dedim. Yasdalin akvaryumunu gordum cok hos olmus burdan kendisine soyliyim gule gule buyutsun:-)) Bu arada pazar gunude Senin akvaryumcuna gitmistim arastirirken sitede senin akvaryumunu gormustum fiyatlar uygun gelmisti:)) Gül hanima muracaat ettim tasinma asamasindalarmis ellerinde fazla akvaryum yoktu olanlarinda fiyati cazip gelmedi bende gittim Eminönünden bir akvaryum aldim biliyorsunuz daha once yazmistim yerleri kucuk geldiginden durgun ve istahsiz olduklarini soylemistim tavsiyeniz uzerine ısıtıcıyıda almistim gerci pek birsey farketmedi sıcaklik acisindan neyse .bunlarin hepsi daha once yazmistim fakat mesajlarda bir aksama var nedendir bilmiyorum gitmiyor umarim bu gelir. Simdi Akvaryumumu dekora ediyorum bittigindede buraya resimleri koyarim:-)) Link icinde cok tesekkur ederim bir kacini gormustum yinede cok saol. Sevgiler...
Miniklerin yeni akvaryumu hayırlı olsun diyelim öncelikle :) Peki yemek yememe durumlarında bir değişiklik var mı? Mesajlar geç geliyor, bazen hiç gelmiyor, bu tip sorunlar oluyor, ama bir kere yayımlandıktan sonra hiçbir mesajın cevapsız kalmamasına uğraşıyoruz :) Fotoğrafları bekliyoruz, artılarını eksilerini tartışırız, hem de minikleri görmüş oluruz :) Sevgiler..
Tesekkur ederim:-)) Hala istahsiz ve durgunlar isiticiyi koydum fakat birsey degismedi isitici koymadan once dereceyle sucun sicakligini olcmustum hemen hemen ayniydi. Yem yemiyorlar yani hala:-(( dur bakalim belki yeni yerlerine gecince bir degisim gosterirler... Kayalar almistim onlarin temizlikleriyle ugrasiyorum cok zor temizleniyormus ugrastiriyor bayagi bu hafta sonuna kadar halledicem.. tabi akvaryumun isi biter bitmez kaplunbagalarimla birlikte gonderirim resimleri.. :)) gorusmek uzere. Sevgiler..
Yanılmıyorsam belli bir mesaj sayısını aşmış olan tecrübeli kullanıcıların mesaj yayınlama süresi için beklemesi söz konusu değil. Ben cevapladığım anda yayınlanıyor mesajım uzun süredir. Diğerleri ise moderatör kontrolü gerektiriyor. O yüzden bir mod. gelip onaylayna kadar bekliyor mesajlar. Bu yalnızca benim tahminim.
Bilmiyorum Yasdal hakli olabilirsin ama kontrolden gecse bile simdiye yayinlanmasi lazimdi gecikmeli yayinlananlarda var hic yayinlanmamis olanlarda var cuma ve cumartesi atmis olduklarim hala yayinlanmadi belki onlarda bir sorun oldu yanlislikla silinmis olabilir. sabahki mesajimda gelmedi yarina bekliyorum buyuk bir ihtimalle bu mesajimda yarin gelir:-)) Buna bir cozum bulunursa iyi olur. Herkes yasiyormu bu problemi ben yeniyim bilmiyorum ama acil yardima ihtiyaci olan arkadaslarda cevapta gecikmis kalanilabilir. Sevgilerle..
Bu mesaj işi Yasdal`ın tarif ettiği gibi oluyor bence de, kısa bir süre önceye kadar benim de böyle geç geliyordu, artık kıdem mıdem mi kazanmış olduk, neye göre, nolduysa birgün birdenbire mesajım anında gidiverdi, çok şaşırtıcı bir durumdu gerçekten. Çok can sıkıcı olduğunu biliyorum, sürekli bu konuda mesaj yazıyorum siteye, hiç olmazsa acil durumlu mesajların çabuk gelmesi için birşey yapılamaz mı diye, hiç cevap gelmedi şimdiye kadar.