Arkadaşlar benim muhabbet kuşumun dışkısı anüsünün etrafında kuruyor ve orda uzun süre kalıyor.Hayvan yeni dışkı yaptığında orada birikiyor ve zorlanıyor bende pamukla sürekli temizliyorum.Yeminde falan herhangi bir değişiklik yapmadım 12 senedir aynı yemi yiğiyor.Kumuda var.Kuşum 12 yaşında ona şimdiye kadar cok iyi baktım onu cok seviyorum lütfen yardımcı olun endişelnmeye başladım.Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum?
Şimdi öğrendim annem yeminde bir değişiklik yapmış çünkü artık eski yemi piyasada yokmuş
acaba bundan mıdır ? lütfen yardımcı olun
>>>>>
büyük ihtimal yemden ama sen bi gün yemi kes haşlanmış patates vermeye çalış ..
12 yaşındamı maşallah.rekora doğru koşuyo kuşun :D ..benımkıler bebek sayılır o zman daha 4 yaşına yenı girdiler :).. ha bu arada kuşun üşümüş yada ceyrandada kalmış olabilir.. bide ishal belirtisi varmı ?
haşlanmış patates kabızlığını çözer mi birde bşi frlettım pislik gogusune kdr yapısmıs we onu temızldım o bolgede tuy sayısında belırgın bır azalma war
öbür kusumda 7 yasında tüyleri belli olmayan bir nedenden dolayı dokulerek olmustu weterıner care bulamamıstı ?
Önce yapışma olan tüyleri makasla kes
sonra diğer günlerde de yapışma olursa onlarıda kes
eğer kuşun cildine yapışık şekilde ise elle dışkıyı tutup tüyü yol.müdahalesi budur ama 12 yıllık kuş ise kabızlığı engelleyemezsin