Kedi Forumları > Ücretsiz Kedi Verenler
İRAN KEDİSİ
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 ay önce sokakta buldum sevgili kızımız pamuk`u . Ancak evdeki kedim bulutla nalaşamayınca mecburen anneme vermek zorunda kaldım. Ama anneminde bir tarçını var ve artık annem ikisiyle başa çıkamadığı için acil yuva arıyoruz. Pamuk`un aşıları tam. Ama yaşını bilemiyoruz. Pamuk çıok uysal ve saf bir iran kedisi. Yani iran kedileri özelliklerinide tam anlamıyla taşıyor kedi miyavlamıyor. Tırmalamıyor. Ondan ayrılmak istemiyoruz. Ama sanırım biraz daha evde durursa sokağa geri dönecek çünkü babam istemiyor evde daha fazla kedi... Eğer saf iran kedisi istiyorsanız telimi arayınız... İSTANBUL Büyükçekmecedeyim. Size ilk bulduğumdaki fotoğraflarını ve şimdiki halinin fotoğrafınıda göstermek istiyorum ... Yardımlarınızı bekliyorum çünkü istemiyerekte olsa ondan ayrılmak zorunda kalacağız. Ben çalıştığım için kendi kedime bile zor bakıyorum. Onun sokaklara geri dönmesini istemiyorum çünkü onu sokakta bulduğumda savunmasızdı... Kendini koruyamıyordu ve bacağında kocaman bir delik vardı şimdi sağlık durumu çok iyi. Lütfen bana yardım edin ... Görüşmek üzere....
selam arkadaşım ben denizlide öğretmenim 30 yaşındayım elinizdeikediye aile olabileceğimidüşünüyoum ama tel dşüncemulaşımnasıl alabilirim sizden bana maille ulaşırsanız sevinirim [email protected]
mrb kediniz çok şeker kedinizi eğer hala bir aileye vermediyseniz talibim eşşağıları varsa ücretlerini verebilirim yanlız ben m.köyde oturuyorum
selam kediniz hala sahiplenmediyse en talibim bende istanbul içinde oturuyorum gelebilirim 05366136055
ben kedinizi istiyorum.bende istanbul küçükçekmecedeyim.hemen gelip alabilirim ve nezamandır böyle bi ilan bekliodum vermediyseniz bana ulaşın lütfen:05558620906
Ben kedinizi almak istiyorum eklerseniz sevinirim :) [email protected]