Kanarya

kuşlarım
Arkadaşlar ben amatör kuşçulara yumurta vereceğimi söyledim sözümüde yemedim 100 kadar yumurta verdim ve bunlardan arkadaşlar yavru aldılar.Siteden kimseye veremedim çünkü yanlış anlaşıldım herkes rant için yaptığımı sandı kişiliğime varıncaya kadar saldırdılar.Ama yapacağım en büyük güzellik norwich ırkına merak salanlara hiçbir yerde bulamayacakları fiyatlara kuş vereceğim bakıcı isteyenlerede aynı şekilde.Elimde 110 adet norwich var herkese yeter....GOLDEN senide unutmadım.

arkadaşım kuşlarına göre 5 yada 10 çift almak isterim.Samimi oldugun konusunda şüphlerim var beni ara görüşelim 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel bende ne kadar samimi biri olduğunu arkadaşlara duyurayım.

eger ciddiyseniz bende cok almak isterim

ilgin için tşk ederim aradığına sevindim en kısa zamanda ziyaret edicem görüşmek dileğiyle ön yargımızdan dan dolayı kusura bakmassın.

🔒 Üyelere Özel

ii günler bir cift beyaz norwich icin fiyatınızı ogrenebilirmiyim. benim telim 🔒 Üyelere Özel eger kendi tel nonuzuz bırakırsanız arayabiliriz.

merhaba ben ama kuşçulardan birisiyim 16 yaşındayım dükkanda bi kaç çift kuş besliyorum eğer olursa ben de bir çift kuş istiyorum benim telefon numaram 🔒 Üyelere Özel yada mail adresim 🔒 Üyelere Özel fiyatını söylerseniz sevinirim bir de nerede oturduğunuz tabi.cevabınızı bekliyorum.

Sevgili kanaryaseverler ; Dikkat edilirse ilk topiğimde fiyatlardan bahsetmedim.Bbunun nedeni takdir edersiniz ki her kuşun fiyatı bir değil.Ama bugünlerde o kadar çok telefon alıyorum ki (fiyatlar konusunda) sonunda yazmaya karar verdim.Kümesimdeki satılık kuşlar 100 YTL''den başlıyor.Elimde olan 5 çift beyaz norwich''imi sezon sonunda şimdiden ücreti ödendiğinden sattım.Şu an elimde hiç beyaz norwich''im kalmadı ...sevgilerimle...

Yanıtlamak için giriş yapın