Muhabbet Kuşları

*"kuşlarımın 7/24 çiftleşmesinden bıktım" :) yavrular satılık*
sürekli dişisini yumurtlamaya zormalayan azgın bi baba kuşa sahibim..e haliyle dişide zorla çiftleşip yumurtlamak zorunda kalıyodu :) artık 4 yaşında oldukları için üremelerini istemedim ve ayırdım eşleri...fakat daha önceki sene kendime ayırdığım 1,5 yaşındaki beyaz erkekle anne kuş kaşla göz arasında evde serbest bıraktığım sırada çiftleşmiş sanırım,anne kuş gene yumurtladı ve kuluçkada şimdi yavrular çıkıp yeme düşünce satılıktır (15-20 ytl civarı)kuşlar melez dir anne sarı,baba mavi ama bugune kadar çıkan yavrular alakaya maydonoz :)) yeşil,mavi,beyaz,sarı,alacalı her renk çıktı:) ne çıkacağı süpriz yanı..

arkadaşlar muhabbet yavruları satılmıştır.. son iki taneyi kartaldan bi arkadaşa verdim ilginize teşekürler.. ....the end....

birbirine uygun bi çift damızlık kuş folluğuyla beraber aynı kafese konur daha sonra sıcak bi oda ortamında rahatsız edilmeden yem su vitamin takviyesiyle beslenir. gerisi onlara kalmış yerlerni beğenir ve huzurlu olurlarsa üremeye başlarlar... olay bu kadar....extra bişeye gerek yok..

yeni yavrular varsa bende alabilirim

Yanıtlamak için giriş yapın