meraba hamsterlerimi alalı yaklaşık 3veye 4 hafta oldu fakat biri bana alışamadı.gerektiği gibi davranmama rağmen cok agrasif ya kaçıyor ya ısırıyor.sebebini anlayamadım.cinsleri ve cinsiyetleri hakkında bilgim yok.yem verme ve kafes temizleme konusunda zorlanıyorum.kemirmeleri için kemik verdim ama bunun yerine kafesi kemirio.çok korkuyorum.onun davranışları uysal olanıda etkiliyor.napıcam çok üzülüyorum.bide onlara isim arıyorum.
kafesi kemirmeleri gayet doğal bi şey o konuda endişelenmene hiç gerek yok buarada eğer eline gelmiyorlarsa evde kavanozumumsu birşey bulabilirsen kafesi değiştirirken onu zemine koy sonra bekle biraz onlar zaten merak edip içine girerler sen onları böyle böyle kafesten çıkarabilirsin bu arada dişiler daha saldırgan olur ve ısırır ve daha agresif olur erkeklerse daha uysaldır o yüzden seni ısıran dişi olabilir.Bi de onları eline alıştırmak için onlara elinden yem vermeye çalış eğer yemezlerse çok zorlama yoksa gene ısırabilirler.Yardım edebildiysem ne mutlu bana.Biraz uzun yazdım galiba