Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar
ACELE EDİN
arkadaşlar 3 tane kırmızı yanaklı su kaplumbağam var bunları ben vermek istiyorum istiyen olursa hemen verebilirim onlara ii bakıcaksanız tabiki. verme nedenim ise evimde zaten akvaryumum balıklarım ve birde muhabbet kuşumvar kaplumbağalar daha geniş bir akvaryum ısıtıcı uv lambası falan gerekiyor ve evim dar koyucak yer yok onlara ii bi ortam sağlıycak birisine ihtiyacım var 2 si erkek 1 i dişi 2 si bir yaşında biri 10 yaşında hafta sonu pet shopa vericem onların pet shopa gitmelerine gönlüm razı gelmiyor seven birine verirsem gözüm arkada kalmıycak msn adresim [email protected] veya meil atabilirsiniz [email protected] bu adreslerden irtibata geçeriz.avrupa yakasında ikamet ediyorum resimlerini görmek isterseniz msn dende atabilirim veya siteye ekledim sürüngenler kısmında var haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Biliyorum biraz geç kaldım ama ilanını yeni gördüm eğer gönlün razı gelmeyip petshopa vermediysen ve bakacak birilerini arıyorsan ben alabilirim avrupa yakasında oturuyorum
üzgünüm ama verdim petshopa diilde seven birine verdim ilginize teşekkür ederim ama geç kaldınız geçekten çok acil vermem gerekiyordu üzgünüm...