2 gün önce evden çıktım ve geri geldiğimde yerler ve kafes yem içindeydi.. kuşu alalı 8 gün falan oldu alışkında davranıyor ama 2 gündür bir garip. neyse yemleri temizledikten sonra saldım biraz dolaştı sonra tekrar kafese koyup uyudum.. bu sabah erkenden uyandırdı beni yemleri dağıtmış yine :S neyse yine dışarı saldım konduğu yerleri hafifçe ısırıyordu, ayaklarını hafifçe ısırıyordu.. başını yatağın tahtasına sürtüp kaşıyordu.. elimi uzattım elime geldi, elimi de sahte sahte ısırdı.. parazit vardır diye kuşçuya gittim parazit ilacı aldım.. kanat aralarına ve baş üstüne sıktım. başının üstüne sıkarken gözüne geldi biraz, hemen su tuttum.. şimdi tam herşey normal derken kafesin içinde deli gibi kaşınmaya başladı ve tekrar dışarı çıkmak istedi.. şimdi dışarda ve elimden de gitmiyor, elimde gözlerini kapatıyor. bi bitkinlik yok çok hareketli ama kaşıntısı çok şuan.. ya arkadaşlar bu kuşun sorunu ne!?
ya sanırım yalnız kalmaktan nefret ediyor. bide tüy dökme zamanı da olabilir o konuda da bilgim olmadığı için bilmiyorum. teşekkürler heda..