Sürüngen Forumları > İguana
merhaba
yenı kayıt oldum sıtenıze ben yaklasık 1 hafta önce 50 cm boyutlarında erkek bı ıguana aldım kac yasında oldugunu bılmıyorum. bugune kadar bı yer sorunumuz vardı sımdı rahat buyuk bı yerde su ıcıyo ama hıc yemek yemıyo bı de uv ısıgı ne renk ve fıyatı ne kadar oluyo!!!!?? yardımcı olursanız cok sevınırım cunku bana bı petshop 250 ytl oldugunu ve mavı renkte oldugunu söyledı ve dalga gectıgını farkettım ne yapmam gerekıyo su anda elımde mor menekse renklı bı akvaryum florasanı var gerı vermelımıyım,kullansam bısey olur mu?? acıl yardım gerekıyor sımdıden tesekkurler
renklerı var tabi değişik değişik ama beyza iyi değilmiş hayvan için diye duydum. buz mavisi önerdiler bana onu aldım. 10 milyondu uzunları (florasan tarzında). istanbulda oturuyorsan eminönünden alabilirsin.
ne yazıkkı ıstanbulda oturmuyorum orda olsaydım bu ıslerı daha kolay halledıcektım emınım ama ızmırdeyım ve burda dogru duzgun bılgı veren kımse bulmak cok zor her kafadan bı ses cıkıo sen elektrıkcıden mı aldın barı bende gıdıyım alıyım bı tane bulursam ve ıgum hala yemek yemıyo :((( cok korkuyorum ölücek dıye