2-4 aylık kedi arıyorum. cinsi önemli değil. sadece tamamen sağlıklı olması yeterli. fotoğraf varsa 🔒 Üyelere Özel adresine yollarsanız memnun olurum. aşılarının yapılıp yapılmadığı hakkında da bilgilendirirseniz iyi olur. iyi günler.
🔒 Üyelere Özel bu adrese bakarsanız çok şeker pisiler var.
teşekkürler, arkadaşa bir mail gönderdim. cinsiyet olarak erkek kedicik istiyorum, annem dişilerin bakımı daha zor olur diyor çünkü.
mrb:) 3 aylık iki tane sarışın kızım var. biri uzun tüylü üç bacaklı biri kısa tüylü. aşıları yapılmadı ama ikiside çok sağlıklı ve tombilikler. (kurumamaya alışkınlar)annem izin vermediğinden bahçede kalıyorlar. çok acil yuvaya ihtiyaçları var. ilgilenirseniz çok memnun olurum:) msn`im 🔒 Üyelere Özel`dan resimlerini yollayabilirim.
telim=🔒 Üyelere Özel
ilginenen herkese çok teşekkürler, çok şirin bir sarmanım oldu :)
konu kapandı ^_^