Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
kaplumbağalarım hem hareket etmiyo hemde mamalarını yemiyolr
arkadaslar kaplumbağalrımın birisi anca ben dokunduğumda hareket ediyo diğeri ise hareket ediyo ama yem yemiyo ikiside yemiyo yem. turtle stick yem kullanıyorum ama yemiyolr yardım edin lütfen
STeLFo ısıtıcı kullanıyormusun? Kapluşlar genelde üşüdükleri için hareketsiz kalır, ısıtıcın varsa eğer su sıcaklığını 28 dereceye getirmelisin, yemek için de Sera Raffy I öneririm (Sera Raffy P ve Sanyu karides de deneyebilirsin). Eğer sorun devam ederse hastalanmış olabilirler. Gelişmeleri yazarsan ve yaşadıkları ortan hakkında daha fazla bilgi verebilirsen sana daha çok yardımcı olabiliriz..
Slm stelko bakıldığı ortamları nasıl?ısıtıcı akvaryum filtre dinlenebilecekleri bir yer var mı?bunlar önemli bu dediklerimin cevabını yazarsan cevaplayarbilirim sorunu :)
ısıtıcım yokyu fakat ısıtıcı edindim ve şu an da kapluşlarım canavar gibiler ve yem yiyolar yem sanyu(turtle stick) yinede saolun ısı 28-26 derece arasında duruyo. ancak bir şey sormak istiyorum, hareket etmiyo dediğim kaplumbağa hareket ediyo şimdi ama kabuğunda beyaz bir leke var kokusu yok kadife doku yok sizce ne olabilir?