Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar
D-A-M-I-Z-L-I-K CİİHLİDLER İ-Z-M-İ-R
Satılan Canlı(lar): Black calvus Adet Fiyatı: 50 ytl Toplu Alım Fiyatı:50 ytl Adedi: 1 Boyu:9 cm erkek İli/Semti: karşıyaka İrtibat Bilgileri:ö.m veya 0543/573/40/66 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: isteyene msnden yollarım Diğer Ek Bilgiler:discus bakacağım için satıyorum. Satılan Canlı(lar):Papağan ve reddevıl Adet Fiyatı:7,5 ytl Toplu Alım Fiyatı:5 ytl adeti Adedi:50/60 Boyu:7 cm ile 12 cm arası değişiyor geneli büyük balıkların çoğu renklenmiştir %85`i. İli/Semti: karşıyaka İrtibat Bilgileri:ö.m veya 0543/573/40/66 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: isteyene msnden yollarım Diğer Ek Bilgiler:discus bakacağım için satıyorum. discus,frontoza,calvus ile takas yapabilirim. Satılan Canlı(lar): yunus damızlık Adet Fiyatı: 35 ytl Toplu Alım Fiyatı:200 ytl Adedi: 4 dişi 2 erkek Boyu:dişiler 12-13 cm erkeğin biri 16/17 diğeri 15 cm İli/Semti: karşıyaka İrtibat Bilgileri:ö.m veya 0543/573/40/66 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: isteyene msnden yollarım Diğer Ek Bilgiler:discus bakacağım için satıyorum.discus,frontoza,calvus ile takas yapabilirim. balıklar yavru veriyor şuan elimde 6-7 cm kendime damızlık için ayırdığım 60 adet yavrusu var gelip görebilirsiniz. Satılan Canlı(lar): snow prenses damızlık Adet Fiyatı:20 ytl Toplu Alım Fiyatı:110 ytl Adedi: 5 dişi 1 erkek Boyu:12/13 cm İli/Semti: karşıyaka İrtibat Bilgileri:ö.m veya 0543/573/40/66 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: isteyene msnden yollarım Diğer Ek Bilgiler:discus bakacağım için satıyorum. diskus,frontoza,calvus ile takas yapabilirim.balıklar düzenli yavru veriyorlar. Satılan Canlı(lar): sarı prenses damızlık Adet Fiyatı: 12,5 ytl Toplu Alım Fiyatı:70 ytl Adedi: 7 Boyu:2 tane 8 cm 5 tane 12 cm İli/Semti: karşıyaka İrtibat Bilgileri:ö.m veya 0543/573/40/66 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: isteyene msnden yollarım Diğer Ek Bilgiler:discus bakacağım için satıyorum. discus,frontoza,calvus ile takas yapabilirim. Satılan Canlı(lar): mavi prenses damızlık Adet Fiyatı: 10 ytl Toplu Alım Fiyatı:50 ytl Adedi: 5 Boyu:1 tanesi 6 diğerleri 10 cm İli/Semti: karşıyaka İrtibat Bilgileri:ö.m veya 0543/573/40/66 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden Fotoğraf: isteyene msnden yollarım Diğer Ek Bilgiler:discus bakacağım için satıyorum. discus,frontoza,calvus ile takas yapabilirim.
Mavi prenses dişileri ve snow erkeği ile ilgilenirim ben de k.yakadayım. Tel:3646298