arkadaslar 1.5 ay önce erkek bir dişi aldim dişi kusumn yanina dişi 1 yasinda erkek 2 yasinda.erkek ilk geldiginde kafeslerini ayirdim 3 hafta bu halde kaldilar daha sonra birbirlerine bagirmaya telleri ısırmaya basladilar ve bende birlestirdim kafeslerini ama hala ciftlesmiyorlar önerileriniz nelerdir.yuvalarinida taktım ama dişi daha hic yuvaya girmedi.ayrica dişi erkege yaklastikca erkek kızıo ve gagasiyla vuruo dişiye öenrileriniz nelerdir arkadaslar ?
Arkadaşlar bu konu başlığıyla ve bu konuyla ilgili yüzlerce hatta binlerce topik açıldı ve hep söylüyoruz. Muhabbet kuşları görücü usulü işi pek sevmiyor... Yani gidip kuşçudan rengini beğenerek aldığınız 2 kuşun çiftleşme ihtimali çok düşük. Kuşlarınıza eşlerini seçme fırsat verdiğiniz ve uygun ortamı sağladığınız takdirde eşleştirme şansınız çok artacaktır.
Saygılarımla.
wahshi dostum benim dişi eşini kendi secti zaten kuscuya götürerek aldim.danmes den aldim hatta kusu.dişi cok ilgili ama erkek pek yanasmiyor.ama erkekgin geldiginde gaga rengi tam mavi deigildi simd ise mavmavi oldu.dişi kusum bu aralar gidip yuvayi falan kemiriyor icine bakio ama girmio icine.
kuscujumbo dediklerini aynen yapicam inş işe yarar ben sabirla beklicem bakalım
Arkadaşlar evde sadece tek bir çift muhabbetkuşundan yavru almak istiyorsanız tek tek yada kuşçudaki kafeslerde öpüşen kuşlar ile evde çift yapıp yavru almak biraz zor. Evde bu işi yapmak isteyen arkadaşlar biraz büyük bir kafeste 2 dişi 2 erkek kuş atarak daha kısa sürede ve problemsiz yavrular alabilirsiniz.Tabii buradada seçilen hayvanların genç ve hiç eşleşmemiş olmasına dikkat etmek gerekli.
🔒 Üyelere Özel
evcilci@tr.🔒 Üyelere Özel