ne yaptıysam dısı muhabbet kusun hastalığına derman olamadım.
herhalde usuttu.devamlı uyuyor,2 gun once kustuğunu gordum.(kus bıze geldığınde yavru erkektı,2 ay gectıkten sonra burnu beyazlasmaya basladı.)kustuğunu gorunce obur dısı kusa kur yapıyor sandım ama uyumaya da baslayınca hasta olduğunu anladım.vıtamın verdım,ıshalı gecsın dıye ekmek verdım ıshalı bıraz duzeldı,ama hala eskısı gıbı değil.ucma yetısı de eskısı gıbı değıl.baska yapabıleceğım tedavı sekıllerı varsa lutfen bana mesaj cekın.
🔒 Üyelere Özel
ilk olarak geçmiş olsun vitaminini suyunda iki katına çıkarıp birde vitamini azından direk olrak vermeyi denedinmi bendeki vitaminin kullanma klavuzunda öyle yazıyor
hiç veterinere götürmeyi denedinmi.ama özel veteriner olursa daha iyi olabilir.
veterınerlerın coğu pek bır sey bılmıyor.bı vıtamın verıyorlar o kadar.goturmezmıyım goturdum hemde 2 veterınere.ama bırını gecen hafta kaybettık.sımdı oburude kotu durumda.gıttım bugun cocuklara verılen antıbıyotıkten aldım.bıraz daha ıyı.sonucu sızlere yazarım
arkadaslar muhabbet kusum 1 gunde kendıne geldı.ama nasıl geldı.eczanaye gıdıp cocuklara verılen SIVI antıbıyotıkten aldım.1 gun boyunca 8 saat te bır verdım ve sımdı eskı sağlığına kavustu evde fıldır fıldır ucuyor.ınsallah herkesın hasta olan muhabbet kusu ıyılesır.bırını kaybettım ama dığerını kurtarabıldığım ıcın buruk bır mutluluğum var.