Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

GUINEA PIG aksesuarları?

selam arkadaslar ginepig alıcam bugun ama esyaları hakkında bır bılgım yok yanı hamsterlar ıcın bılıorum ama sanırım ıhtıyacları aynı degıldır kafesın dısında suluk,yemlik,oyuncaklar vb... hakkında bılgı verebılecek arkadas var mı?

img

medusalex

17 yıl 8 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

içine girip saklanabileceği uyuyabileceği bir ev suluk yemlik zaten olmalı ayrıca yumuşak yatakları çok seviyorlar bunu evde kendiniz yapabilirsiniz eski yün kumaşlı yada triko gibi giysileriniziden yastık gibi bişi dikip içine elyaf doldurun yalnız yıkamanız gerekeceğinden elyafların çıkmayacağından emin olun. yada sadece kumaşı katlayığ altına koyabilirsiniz polar kumaşlara bayılıyorlar ben sırf onların rahatı için en sevdiğim polar beremi onlara vermiştim.hem ev gibi kullanıp içinde uyuyorlardı hem yatak olarak kullanıp üstünde uzanıyorlardı.onları o halde izlemek çok zevkli gerçekten :)

img

sevgiyuvası

20 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya bende ginepiglerim için onlara yumaşak bir yer yapmıştım ama benimkilerin belirli bir tuvalet köşeleri yok yattıkları yeri bile pisletiyorlar o yüzden kaldırmak zorunda kaldım

img

serra424

17 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yalnız serra onların yaptığı tıvaleti katı olanıdır oysa onlar sıvı olan tuvaletlerini başka bi yere yaparlar

serra haklı hamsterlar ve tavşanlar idrarlarını başka bir köşeye yapıyorken ginepigler enteresan şekilde yattıkları yere yaparlar yani ginepiginize uyuması yada uzanması için verdiğiniz yumuşak yatak kumaş yastık vb eşyaları idrarlarıyla ıslatırlar ,serracım ben de aynı sorunu yaşadım ama şuda bir gerçek yataksız yuvasız ginepigler gerçekten çok rahatsız oluyorlar üstelik onları yataklarında rahatca uzanırken seyretmek kadar güzel birşey yok :) ben bu sorunu sık sık çamaşır yıkayarak çözdüm,biraz zorluyor ama katlandım yedek yatak ve yün kumaşlar vardı elimde polar gibi onlardan harika yataklar yapabilir ve makinede yıkayabilirsin yedekleriyle değiştirip kullanabilirsin yok uğraşamam dersen en azından plastik yada ahşap karanlık bir yuvaları olsun

img

sevgiyuvası

20 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ