Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ACİİİİİLLLL YARDIMMM!!!!!!!!!!!!!!!!

ya arkadaslar akvaryumun camında dewamlı mınık yanı gozle bıle zor gorulen canlılar var beyaz gıbı renklerı ne bunlar bole ya bı yardım edın lutfen

img

kurtan

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kurtan uzunlar degilmi kurt gibi eger oyleyse vatoz al yer korkma yami azlt ve suyunu 2o gunde bi en az yariya kadar degistir ama unutma vatoz al yosunda oluyodur simdi sende dimi vatoz cok iii gelcek byyy

vatoz var suyu 1 ay degıstırmemıstım belkı ondan oldu ozaman ıkıtane vatozum var ya cok tesekkur ederım bu arada kurt gıbıler ınce uzun heralde yerler dımı cunkı herkez basa cıkamazsın dıyo acaba ılac alsammı nedersın?

img

kurtan

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilac almana gerek yok vatozun halleder ayrica sen buna izin vermeyine katıldınmı katılmadıysan katıl hemen

Selam; fazla yemleme yapma hele hele dip yemi veriyorsan vatoz yem yemeye başlar ve çalışmaz vatozun çalışması için aç olması lazım birde vatoz çok büyükse fazla çalışmaz yatar o yüzden çok küçük olan vatozlardan al kolay gelsin...

ya cok saol ben genelde hep dıp yem kullanıyoum dogru dıyosun tesekkur ederım erol11

img

kurtan

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dip yemini azalt.Vatozlar halleder.Sakın ilaç kullanma o canlılara zarar veren ilaç balıklarınada zarar verecektir!!

img

fısherman48

19 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya bu vatozlar yemedı bunları bende olayı kokunden cozdum full temızlık yaptım allaha sukur kalmadı ama bu hıc olmıcak demek degıl dımı sımdı nasıl onlem alıcam?

img

kurtan

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Su değişimlerinde akvaryum için satılan tuzlardan yeterli oranda kullan

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ