Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

SU KAPLUMBASI İÇİN TECRÜBELİ,BİLGİLİ ARKADAŞLARA...

SELAMLAR , KÜÇÜK KARDEŞİME ANNEM SU KAPLUMBASI ALMIŞTI,UZUN KUYRUKLU OLANLARDAN,TÜRK MENŞELİ OLUYOR SANIRIM UZUN KUYRUKLULAR.HERNEYSE PLASTİK KAPTA YAŞIYOR,KABUĞU GİTTİKCE YUMUŞAMAYA,SUYU VE KAPLUMBAĞA YOSUN TUTMAYA BAŞLAMIŞTI,TÜM GÜN GÜN IŞIĞINDA YAŞIYOR,SUYU 2-3 GÜNDE BİR DEĞİŞTİRİLİYORDU,CAMDAN DAHA UZAK BİR YERE KOYDUK YOSUNLANMA VE KABUĞUNUN YUMUŞAMASI GEÇMEDİ.DÜN ÖLMÜŞ,GİDİP ÜZÜLMESİN KARDEŞİM DİYE YENİSİNİ ALMIŞLAR ÇOK KIZDIM TABİ AMA NAFİLE.SORULARIM ŞUNLAR BU KAPLUMBAĞANIN UZUN BİR YÜZ YAPISI BALIK GİBİ DIŞARI ÇIKIK DUDAKLARI DAHA YASSI BİR KABUĞU VAR,ESKİSİYLE AYNI YERDE DURUYOR.ÖNERİLERİNİZ NELER?GÜN IŞIĞINDAMI YOKSA TAMAMEN CAMDAN UZAKTAMI DURMALI?DİREK GÜNEŞE ÇIKARILMALIMI?YOSUN NEDEN OLUYOR?YEM OLARAK BALIK YEMİ GİBİ EZİNCE TOZLAŞAN SİLİNDİRLERDEN VERMİŞ PETSHOP DOĞRUSU BUMU?SUYU KAÇ GÜNDEBİR DEĞİŞTİRİLMELİ?BU KABUK YUMUŞAMA YÜZÜNDENMİ ÖLDÜ ÖNCEKİ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

img

cigdem11

22 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yem olarak karides kurusu ver.hem daha yararli hemde bayilir onu yemeye.bi de su kaplumbalar1nda s1k rastlanan bi sorun var benimki kör olmustu onu onlemek icin akvaryumcudan ilac al.bi de aras1ra legen gibi genis bi kovaya koy yüzsün yavrucak.gün isigina cikarma fazla.

img

rita3

20 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

su kaplumbağası ile ilgili daha fazla bilgi ögrenmek istiyorsan anasayfadan kaplumbagalar başlıgını tıklayabilirsin.Burası balıklarla ilgili ;)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar. mesajı tesadüfen gördüm. crano noktayı koymuş. maalesef rita3 iyi niyetle de olsa bilgiler yanlış. keşke doğrudan bize yönlendirseydin.

img

beppomomo

19 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam su kaplumbağaları için plastik kaplar ölüm fanusları..Kaplumbağalar bölümünde ayrıntılı bilgiler mevcut

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaplumbağalar reonu tam sana göre :)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam dostum momo ; Son nokta konulmamış anlaşılan.Bazı arkadaşlar bir kaç kez yazmadan noktayı koymuyor gördüğüm kadarıylacigdem kaplumbağa formunada gelmedi (ben görmedim)bu başlıkta öyle kaldı.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ