Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

çocuğum ishal

pıtırım 1.5yaşında yaklaşık 5 gündür ishal yeşillik yemeyi çok seviyor ilk defa brokli yedi. ama üstünden 4 gün geçti hala düzelmedi neyapmam gerekiyor.

img

zuzucann

17 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5 gün uzun sürmüş Seranın bu işler için DİROPUR isimli suya damlatılan bir ilacı var onu kullanabilirsiniz. Akvaryum filtre ve ısıtıcınız olduğunu varsayarak konuşuyorum , ısı farkına ve klora dikkat ederek suyu toptan değiştirin su ısısını 28 derece yapın , kuru bölgesi sıcak olsun , bir süre yeşillik vermeyin. ishal brokoliden mi oldu bilmiyorum ama bozuk gıda soğuk ortam ve parazit yüzünden de ishal olabilir.

img

frozen

19 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryumumuzda ısıtıcı ve filtre mevcut.su ısısını sabit 27c tutuyorum.haftada 1 mutlaka alvaryumun suyunu değişiyorum. pıtır tırsık ve ufaklık adında 3 bebeğimiz var...:) çok oburlar iştahlarında hiçbir sorun yaşamıyorum,çokta hareketliler.seranın 3çeşit farklı yemini kullanıyorum. ilk defa brokoliyle besledim çokta sevdiler ama brokoli yedikten sonra sadece pıtır ishal oldu diğerlerinde bişey yok. söylediğiniz ilacı hemen bugün deneyeceğim. CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...

img

zuzucann

17 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ