arkadaşlar fotoğrafları nasıl yüklüyorsunuz açıklarmısınız!!!!!!!
benim muhabbet kuşlarımın cinsiyetlerini siz arkadaşlarıma sormak istiyorum onun için fotoğraf ekleyemiyorum yardım lütfen
arkadaşım siteye resmi şöyle ekleyebilirsin=> öncelikle bu siteye giriyorsun 🔒 Üyelere Özel sonra gözat tan resmini bulup HOST İT utonuna tıklıyorsun...
resim yüklenmeye başlayacak ve en sonunda bir sürü linkler çıkacak bunlardan en altta olan DİRECT LİNK TO İMAGE olanını kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun...
site yönetimine: sayın site yönetimi html kodlarıyla foto yükleyemiyorum.. [img].......[/img] bu fotoğrafları direkt link değil de normal olarak konu mesajında nasıl gösterebiliriz... çünkü konuyu aç sonra linki al yan sayfaya kopyala resmin açılmasını beklle çok dolambaçlı bir çözüm.... bunun bir yolu olmalı.. [img] koduyla olmadığına göre başka bir kodu olmalı... ilgilenilirse sevinirim.. ya da bunun için bir buton koyulursa... evet sitemiz güzel ama biz kulllanıcılar için de bazı kolaylıklar yapılmalı ve bazı şeyler de yenilenmeli.. mesela tarihi geçmiş ilanlar arşive kaldırılabilinir veya silinebilirde...