Muhabbet Kuşları

bıcırımın cinsi nee:( yardmm??
arkdaslar ben kusumun ingiliz oldugunu sanyodum taki petshopta gerçek bir ingiliz kusu gorene kadar:) benim aldıgım yerde ingiliz demişlerdi.bende oyle sanıyordum fakat degil.cinsinin ne oldugunuda bulamadım bir turlu lutfden yarım edin:( kendisi 3 yasında erkek.ciflestirme icin geçmi kaldım sizce?? aynı renkte ikiz gibi bir dişi buldum 1 yaşında.daha almadım ama almayı dusunuyorum.ama cok celişkideyim obur kuşta arkadaşımın ikisininde ruh sağlığını bozmak istemiyorum fakat yavrulasında istiyorum ne yapmalıyım sizce?? :( bna bi tavsiyede bulununn bide su cins durumunu solerseniz cok sevinirim resimleri assagıda... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

bıcırın cok tatlı Cinsi ise erkek benim kararıma göre

ya sey cinsi derken,kırmamı hollanda turunden mı ole sormustum.turu ne yani ne deniyosa artık ona..:) (bu arada tesekkrler;)

arkadaşında dediği gibi kuşunuz çok tatlı allah nazarlardan saklasın... ingiliz olmadığı kesin. ama ben biraz yerli üretim gibi geldi. bu konuda kesin birşey diyemem.. benden çok daha tecrübeli ve de bilgili üyelerimiz var onların bilgileri daha yararlı olacaktır....

arkadaşlar bende sorayım bari cinsini... singapur diye biliyorum ama yine de sizlere sormak istedim.. arkadaşa ingiliz dediklerine göre bana da yalan söylemiş olabilirler... :D [img]🔒 Üyelere Özel] [img]🔒 Üyelere Özel]

Yanıtlamak için giriş yapın