Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ÜcRETsiZ HeRHANGi BiR CiNs yavru KÖPEk ArIYOrUM(sakatta olabilir)

slmmmm uzun zamandır bir köpek arıyorum ankaradaki 100.yıl barınağına gittim ama evde beslemek için uygun bir köpek bulamadım yavru köpekleri genelde kangal kırması rot kırması felan onlarda evde beslenmez vermek isterseniz [email protected] msn adresim

img

digitalmelek

20 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb digitalmelek.köpek bulabildinmi bilmiorum.mesafe olarakta uzaksın ama yinede yazayım dedim.beyaz terrier yavrular var elimde.4 tanede yetişkin var.herhangi birini verebilirim ücretsiz .ama istanbuldayım ve buradan sana getirebilecek bir tanıdığın olması lazım.

img

sevgiyuvası

20 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 YAŞINDA ÇOMZEKİ SAĞLIKLI AŞILARI TAM ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜMLÜ COOCER BEBEKTEN DOLAYI BAKAMIYORUZ.İLGİLENİRSEN ÜCRETSİZ 05057122196

img

dnzpnr

19 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bazı evcil hayvan sitelerinde barınklardan ya da yardıma muhtaç evsiz yavruların sahiplenmeye ihtiyaçları oldukları soylenio.ilgilenirsen sana adres vveriyim...

img

winch266

19 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ilgilenirim winch266 bana versene [email protected] o söyledin adresleri

Merhaba ; ben turkuaz köpek çiftliğinden Cem , dilersen elimizde harika yavrular var bir tanesini sana verebiliriz fakat iyi bakacağından emin olman lazım [email protected]

img

cemkasapoglu

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.ilgilenirsen norfolk terrierim var.tam istediğin gibi.özel sebeplerden dolayı vermek zorunda kaldık.5 aylık.erkek.bakımlı.aşıları tam.karbnesi var . ücretsiz.ilgilenirsen.ankara. [email protected]

img

eaycan

19 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ