Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ÜcRETsiZ HeRHANGi BiR CiNs yavru KÖPEk ArIYOrUM(sakatta olabilir)
slmmmm uzun zamandır bir köpek arıyorum ankaradaki 100.yıl barınağına gittim ama evde beslemek için uygun bir köpek bulamadım yavru köpekleri genelde kangal kırması rot kırması felan onlarda evde beslenmez vermek isterseniz [email protected] msn adresim
mrb digitalmelek.köpek bulabildinmi bilmiorum.mesafe olarakta uzaksın ama yinede yazayım dedim.beyaz terrier yavrular var elimde.4 tanede yetişkin var.herhangi birini verebilirim ücretsiz .ama istanbuldayım ve buradan sana getirebilecek bir tanıdığın olması lazım.
2 YAŞINDA ÇOMZEKİ SAĞLIKLI AŞILARI TAM ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜMLÜ COOCER BEBEKTEN DOLAYI BAKAMIYORUZ.İLGİLENİRSEN ÜCRETSİZ 05057122196
arkadaşım bazı evcil hayvan sitelerinde barınklardan ya da yardıma muhtaç evsiz yavruların sahiplenmeye ihtiyaçları oldukları soylenio.ilgilenirsen sana adres vveriyim...
ben ilgilenirim winch266 bana versene [email protected] o söyledin adresleri
Merhaba ; ben turkuaz köpek çiftliğinden Cem , dilersen elimizde harika yavrular var bir tanesini sana verebiliriz fakat iyi bakacağından emin olman lazım [email protected]
slm.ilgilenirsen norfolk terrierim var.tam istediğin gibi.özel sebeplerden dolayı vermek zorunda kaldık.5 aylık.erkek.bakımlı.aşıları tam.karbnesi var . ücretsiz.ilgilenirsen.ankara. [email protected]