Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Yeni Akvaryum Alıcam...

Arkadaşlar yeni teraryum alıcam ama kaç cm,nasıl olmalı,içine ne almalıyım bilmiyorum.İki tane kablumbağam var yaklaşık 5 cm civarlarındalar.Bilen varsa yazabilir mi???

img

ayşenur960

17 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm ayşenur normal bi akvaryum al (50 cm ) filtre ısıtıcı uvb lambası veya florasan dinlenecekleri bir yer (taş) bide yem olarak ne kullanıyosun?

Alabileceğin en büyük akvaryumu al. Isıtıcı, UVB, kuru alan için olarak kullanabileceğin büyüklükte kaya ve kuru alanı ısıtmak için spot lamba mutlaka alman gerekenler.

img

hülya999

20 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yem olarak kurutulmuş balık ve arada sırada kurutulmuş kurt

img

ayşenur960

ÖZEL MESAJ

Kaplumbağalar çok hızlı büyür en az 70 cm boyunda bir akvaryum al. Akvaryum her zaman başka amaçlar içinde kullanılabilir bir malzemedir. Diyelim kaplumbağa olmadı ilerde içinde balık bakabilirsin yada yukardan güzel bir aydınlatma yaparak kaktüs bile ekebilirsin son derece dekoratif oluyor.Eğer imkanın varsa akvaryuma ve donanıma verilen paraya acımayın tabi bu benim görüşüm.
Akvaryumu alınca ilk iş kuru bölgeni tasarla. Nasıl yapacaksın örneğin taşmı kullanacaksın yoksa suya dayanıklı mango kökümü yada platform mu yapacaksın önce ona karar vermek gerekiyor. Çünkü akvaryumdaki su litresi bu kuru bölgeye bağlı
Hülyanın listesi ek olarak birde akvaryumdaki suyun litresine uygun iç filtre gerekecek tabiki.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

65*20 akvaryum aldım...

img

ayşenur960

ÖZEL MESAJ

ne kadar büyük alırsan o kadar iyidir