Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Budaa benim talihsizliğim!Yardım ark. lütfen...:(
Mrb. arkadaşlar ben erdem yeni üye oldum uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum.Herşeyim tamam.İlk önce bir kaplumbağa aldım.Ölüm fanusuyla birlikte yani plastik bir kutuyla.Okuduğum kadarıyla bu fanusta beslemem gerekiyormuş.Bu konununda çok doğru olduğunu bilyiorum.Ewde bi akwaryumumuz war balık beslediğimiz.Rahat bir akwaryum.Kaplumbağamı bunun içine attım.Çok güzel yüzüyor fln.Derece filtre herşeyi war.Ama kaplumbağam hiç bir şey yemiyor.Yani ölüm fanusundada yemiyordu.Şimdide yemiyor.Diğer balıklar rahatsızlık wrmiyor.Güzel güzel geçiniyorlar.Ama bunun yemek yemesi lazım.Kendi yemi war ondan atıorm yemiyo.Kıyma werdm.Marul maydonoz vs. vs. herşeyi weriyorum yemiyo onunde duruyor yemek yemiyor.Ne kadar üzülüyorum annatamam.Lütfen bu konuda bana yardım edin.Şimdiden çoook tşk.:):(
Balık akvaryumunda kaplumağanın üzerine çıkarak dinlenebileceği bir kuru bölgesi ve ısınma lambası varmı ki. Su kaplumbağası soğuk kanlı canlılardan yani sürekli ısı alması lazım arasıra kuruması lazım. Balık gibi sürekli yüzemez karaya çıkması lazım o bir kara canlısıdır boğulur. Hem akvaryumda su kaç derece. Eğer fanusta hasta olduysa akvaryumda da yemememesi normal. Lütfen ona ya tam donanımlı ayrı bir akvaryum alın yada geri iade edin bu şekilde olmaz.
ılk once cwp ıcn cok tsk edıorm!Hı hı anladım ben de dusunuorm zatn kuru bolege yapıcm akwaryuma ıns. o zamn yer ama hıc bıse yemıo dıer sekıllerı cok ıı:)haraketlı bır kaplumbaa:)