Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Bedava Kafes + Ginepig (Cavia) + Ivır Zıvır

Merhaba Arkadaşlar, Dükkanımı Kapıyorum Elimde Kalan 1-2 Kafeside Vercem 2 Tanede Genepig Var Onuda Vercem Yem Desteğide Yaparım. Oyuncaklarıda War. Kurtarın Beni BUnlardan Ev HAyvan Doldu :D İsteyenler Mesaj Braksın Haberleşelim. Eskişehirdeyim Ayrıca Yakın Yerlere Gönderebilirim...

img

ginepetci

17 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya bi resim koyarmısın vede kaç aylık yada gunlukler

img

onur_54

17 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bursadayım ben almak istiyorum email: [email protected] burdan haberleşelim teşekkürler

img

alicia

ÖZEL MESAJ

img

alicia

ÖZEL MESAJ

Selam ben istanbuldayım.Acaba buraya göndermeniz mümkün mü? Mailim: [email protected] Saygılar.

img

ramirez

17 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba umarım lütfen nolur inşallah vermemişsinizdir ...benim de bir guinea pigim var .zaten yalnız olduğunu düşündüğüm için yanına 1 tane daha almayı düşüordum .eskişehirdeyim.lütfen lütfen haberleş[email protected]

img

byz

19 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam dostum ben kutahyadayim hala dusunuomusun dusunuosan [email protected] a mail at yada [email protected] msnim

img

adabisi

17 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler eğer hala varsa bende almak istiyorum düzceliyim

img

efe81

17 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla ben alırım kargo ücretinide ben öderim eve gelen kargolar var istersen ben açıyım teli evine gelsin kargoya verirsin abi hamster kafesi oyuncağı falan yolla ben öderim...ücreti varsada öderiss alıcam.... [email protected] buda msn adresim abi 05543929076 buda telefonum eğer dönersen bana çok çok çok sevinirim

img

sahne_benim

17 yıl 7 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer hala elinizdelerse ben de almak istiyorum.çok iyi balılacağından emin olabilirsiniz.ankaradayım [email protected] haber bekliyorum

img

linkinnur

18 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ