Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

american cocker istiyorum

american cocker istiyorum. ilanların hepsine başvurdum ama kimseden cwp gelmedi. bana yardımcı olun lütfen. daha önceden cockerım vardı. şimdi yine istiyorum. yardımcı olun lütfen..

img

selayburak

17 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam benim kızım gofi doğum yaptı eğer arzu ederseniz link vereyim oradan bakın... http://www.petarkadas.com/uye/ramses_bbb/fotoalbum fiyat 400 ytl. ulaşmak için [email protected] veya 0555 371 87 50

img

ramses_bbb

18 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya ben öğrenciyim 400 ytl veremem. en fazla 200 ytl verebilirm.

img

selayburak

ÖZEL MESAJ

arkadaşım barınaklarda amerikan cockerlara rastladım pek çok kez.sadece aşı masrafı veya küçük bir bağış karşılığı ordan alsan ordaki bebeklerde yuva bulsalar süper olur.mesela dün ben bir tane husky melezi aldım,masmavi gözler.1 tanede cocker vardı,eğer izmire yakınsan onu alabilirsin,rengide beyaz-şampanya.

img

vulevu

17 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbulda oturuyorum.burdaki barınaklarda yok olsa da alsam keşke.

img

selayburak

ÖZEL MESAJ

1:5 bucuk yasında var istersen 0542 613 28 60 bu nodan ulasa bılırsın ok

img

by_esmer

17 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3.5 yasinda asilari tam, tuvalet egitimli, amerikan cokerimiz var ilgilenirseniz http://www.satiyoruz.biz/ilan.jsp?ai=3253 adresinden fotolarini ve bilgilerini bulabilirsiniz. Selamlar

img

diable

17 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sağlıklı 4 erkek yavru 2 aylık 300ytl. Ayrıntılar için tel 0212 883 08 78

img

handan

21 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim saf dişi american cocker ım var zamanım olmadığı için satıyorum 4 aylık aşıları tam ve tuvalet eğitimi var bir çok komutuda biliyor hiç bi masrafı yok 300 ytl ye satıcam eğer ilgilenirsen resimlerini gönderirim. ANTALYADA oturuyorum.mail:[email protected]

img

ali0789

17 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

isteyene ingiliz safkan cocker var...

img

mczaman

17 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ