Muhabbet Kuşları

bir muhabbet kuşu kaç aylıktan sonra yumurtası olabilir?
arkadaşlar bende 5 ayını doldurmuş dişi ve 7 aylık bir erkek muhabbet kuşu var aceba yumurtaları olabilir mi biyerde duyduğuma göre muhabbet kuşları 5 aydan sonra yumurtlaya bilirlermiş doğrumu.. cevaplarınızı bekliyorum...... şimdiden teşekkürler..

evet duyduğun doğru 4 aylıktan sonra bşlar yumurtlamaya sendekilerde normal olarak yumurtlar.

slm.eşleşirler,yuvalık takıp aynı kafese koyabilirsin.tüyü kadar yavru alman dileğiyle

bence erken dişi için 5 ay, eğer iyi verim almak istiyosan 7-8 aylık olamasını beklemeni tavsiye ederim...

disi kusunun ömrünün uzun olmasını ve bigün yumurtlarkenüzerinde ölüp kalmasını istemiyorsan 2-3 ay daha beklemeni tavsiye ederim

ya neden ölebilir onu sölermisiniz benim bildiğim 5 buçuk aylıkken yavrusu olabilir

akılcıl düşün sadece..... daha 13 yaşında bi kız cocuğu doğum yapabilir dimi ama nasıl gerçekleşir bu doğum onu düşün ve eşe at kuşlarını sana tavsiyelirim bu kadar.....

arkadaşım yavru alabilmen için en az 6-7 aylık olmaları lazım erkende yumurtlaya bilir ama erken eşe atarsan kuşlar çabuk yorulur onun için 6-7 aylık olduklarında eşe atmanı tavsiye ederim

Hayır ark. 5 aylık bir kuşu yumrtlatmayı aklından bile geçirme.Çiftleşir yumurtlarda.Ama kuşunda ölebilir yavrularında.Bu oran &90dır kesinlikle deneme.Bir kaç ay daha sabre 8 ayını bekle göreceksin ki bize hak werceksin.Sen şimdi onlara çok ii bak ;)

ya ben yuymurtalık koysamda koymasamda hemen çiftleşcekler die bişi yok ki...

Yanıtlamak için giriş yapın