sadece tavşan ile uğraş yapıyorum çok emek harcıyorum ve şuan aklınıza gelecek her cins tavşan mevcut şans odurki doğumları aynı anlarda oldu hep acil döner ve kesin cevap yaarsanız verebilirim cüce tavşan fiyatlarım 50ytl.
selam kardeş: yerin nersi bana ada tavşanı istiyorum yavru ve ilk yavrulama yapabilecek büyüklükteki tavşan fiyatı taneleri nekadar bir çift lazım bakmak istiyorum. hobim çeşitli hayvan beslemek. Ben yalovada oturuyorum bana yardımcı olurmusun cevabını bekliyorum. E Mailm:🔒 Üyelere Özel `danda ulaşa bilirsiniz şimdiden teşekkürler. NOT :cevabınızı kısa zamanda bekliyorum. SAYGILARIMLA..
cüce tavşanların fotolarını gorme ımkanımız var mı ? ve hangı sehirdensiniz ??
ada tavşanı yabani olur çifleşcek büyüklükte var tabi ama evcildir saldırmaz ısırmaz yani 15ytl hollanda isteyen arkadaşım çifleştirmek için mi istiyosun alacakmısın 50ytl ist anadolu dayım
ELINIZDE CUCE (HIC BUYUMEYEN) TAVSAN VAR MI?
Cüce taşvanın hiç büyümediğini nereden duydunuz?
Mesela cüce bir insan doğduğu gün gibi mi kalır?
Doğada hiçbir canlı yoktur ki ölene kadar hiç büyümesin.
Cüce tavşanlarda büyürler ve en fazla 1,8 kiloda dururlar.
işte "büyümeyen tavşan" gibi imkansız şeyler istediğimiz için anasının koynundan minicik 15 günlük tavşanları bize cüce diye satıyorlar
ne zaman bilinçlenicez acaba
yazık :(
bu arada şehirlerarası hayvan gönderimi yapan arkadaşlar nasıl gönderiyorlar tecrübelelerini paylaşırlarmı
örneğin bebito siz nasıl gönderiyorsunuz tavşanları diğer şehirlere
Bende 2 çift ada tavşanı istiyorum.
Telefon veya mail adresinizi yazarsanız görüşelim.
hollanda lop arıyorum bende elinizde varsa fotograflarını görebilirmiyim?