Kuş Forumları > Kanarya
SATILIK MALİNUALAR
Sayın Kanaryaseverler; Ankara`da yaşayan, emekli albay komutanımın, orjinal bilezikli malinua cinsi anne ve babasıyla, 2007 doğumlu, tüyden çıkmış yavruları, (biri dişi, üçü erkek,) toptan ya da teker teker olmak üzere satılıktır. Cep telefonu:0542 5329868 En iyi dileklerimle...
slm ben bir erkek bir diş,i alabılırım [email protected] 05398127335 eklersenız yada ararsanız sevınırım
Şu ilanda yazdıklarımı okumadan beni arayanlar çıktı. İnanır mısınız, başka bir yerde, aylar önce yazdığım ilanımdan cebimi alan bir vatandaş dahi buradaki telefonu değil de beni aradı. Anlaşılmazsa, İngilizce ya da Fransızca yazabilirim, ancak bir daha vurgulamak isterim ki bu kanaryalar benim değil, bir emekli albayındır. Kuşları da görmediğim gibi dinlemedim de. Bilirsiniz, malinua cinsi kanaryalar dinlenmeden alınmaz. İnanın fiyatlarını dahi bilmiyorum. Orduevinde karşılaştığımızda, benden ilan vermemi rica ettiği için burada onun adına bir şeyler karaladım, çünkü kendisi internetten anlamıyor. En iyi dileklerimle...