Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

dişi pekines

1.5 yaşında erkek kahve siyah pekinesim var ona arkadaş olacak dişi pekines arıyorum.yavru veya büyük olabilir.ücretsiz olursa iyi ama yinede ücret görüşülür.

img

cimoktay

17 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar, nerede oturuyordunuz acaba?? dişi mi erkekmi bugün öğreneceğim bir pekinez cinsi kahverengi köpecik mevcuttur. Kendisini ailesi bir büfe önüne terketmiş yada evden kaçmış çok sevimli bir köpecik.. Eğer ona sicak bir yuva bulabilirsek çok mutlu olacağım. Teşekkürler ederim..

img

aycapinar

17 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

PEKINGESE yavrusu fiyati 1000 euro tum belgeler birlikte Istanbula temin ediyorum. Siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

SNEJANA burada sokakta kalan hayvanlardan bahsediyorum hani sizin gibilere getirtip sonrada sokağa atılan yavrulardan bahsediyorum siz kalkmis birde yurtdışından getirtirim diyorsunuz butun bilgilerinizi burada vermis olmaniza cok sevindim! yaptıgınızın yasalara aykiri oldugunu biliyor musunuz?????yurtdisindan hayvan kacakciligimi yapıyorsunuz yani????sizlere inanamıyorum bu kadar duyarsızlık bu kadar gozlerinizi para burumus olması cok enteresan!!!!! LUTFEN Sayın Cimoktay bu şekilde bir kopek sahiplenmeyiniz eger verecek 1000 euronuz varsa lutfen bununla barınaklara yardım edin ve bu tip insanlari kınayınız!ancak duyarlı insanşlar sayesinde bu tarz alısverislerin(!)onune gecilebilir!! Etrata yuzlerce boyle getirilen kopek var zavallılara hic acimiyorlar!!!! hepsi sokaklarda ölüme terkediliyorlar daha sonra!

img

aycapinar

17 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ