Muhabbet Kuşları

jumbo veya Şov muhabbet kuşları
herkese merhabalar, jumbo veya şov muhabbet kuşları üreticilerin yarışma maksatlı yetiştirdikleri hatta geliştirdikleri muhabbet kuşu tipidir. Her muhabbet kuşu üretimine meraklı kişi engüzelini en kalitelisini üretmek ister. Bu yüzden her muhabbet meraklısı potansiyel bir jumbo meraklısıdır. ülkemizde bu hobi kanaryalara nazaran henüz yeterince gelişmemiştir.bunun en büyük nedeni dernek eksikliğidir. dünyada ise uluslararsı ülke dernekleri WBO (world budgerigar organization)çatısı altındadır. aşağıdaki linkde rosette Winners bölümlerinde şov muhabbet kuşlarının geldiği son noktalara ilişkin en güzel örnekleri görebilir siniz. 🔒 Üyelere Özel bu aşağıdaki linkden ise ingilteredeki Şov muhabbet kuşu üreticilerinin Websitelerine ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel yine uluslararsı bi web kaynağı 🔒 Üyelere Özel kuşlarınıza iyi bakın selamlar.

arkadaşım bu eşsiz bilgiler için teşekkürler. bu kuşları tanımayan çok kişi var. umarım birilerine faydası olur. senide bu profesyonelce davranışından dolayı kutluyorum. BOL YAVRULU GÜNLER DİLERİM.

Bende faydalı olacağını umuyorum.Saolun. ayrıca böyle güzel bir platform oluşturdukları için site yönetiminede teşekkür etmek lazım. sizede bol yavrulu günler saygılar Alaattin Duran

allatin abi eklermisin görüşelim bikaç bişi soracaktım.... 🔒 Üyelere Özel

Şov muhabbet kuşu meraklıları için iyi bir referans kitap THE CHALLENGE 🔒 Üyelere Özel

merhaba arkadaşım.bahsettiğin siteleri sürekli dolaşıyorum.ve her defasında o kuşlara tekrar aşık oluyorum.ama şundan çok eminim ki birgün muhakkak öyle kuşların üretimini yapacağım.o kadar çok istiyorum ki o tip kuşlara sahip olmayı.inşallah gerçekleşir bu hayalim.

inşaallah

Yanıtlamak için giriş yapın