Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
GOLDEN CAN DOSTU ARIYORUM
Merhaba , yasamamımda can dostu arıyorum .hayattan ne ıstedıgını bılen ve alan bır kısıyım .golden cınsı dost arıyorum 4 aylık olabılır heryere bırlıkte gelebılecek arabada seyahat edebılıcek ve muhtesem sartlara sahıpolucak can dostu edınmek ıstıyorum . Bılgılerınıze SELİN DENİZ EKŞİOĞLU yÜK.İNŞ.MÜH
MERHABALAR SANIRIM SİZİN ARADIĞINIZ ÖZELLİKLERE SAHİP BENİM OĞLUM.ADI BADEM İNANILMAZ AKILLI 6 AYLIK ŞU ANDA ZATEN TAM EĞİTİM AŞAMASINDA ANNE BABA SAFKAN GOLDEN RETRIEVER.ŞU ANDA PATİ ÇAKMAYI ÖĞRETTİK EN SON OLARAK KAYAKTAN BİLE KAYIYOR PARKA GÖTÜRDÜĞÜMÜZDE.DAHA BÜYÜMESİNİ TAMAMLAMADI PEK ŞİRİN BİRŞEY.ŞUAN ARKADAŞIMDA KALIYOR ÇÜNKÜ BABAMLA ÇOK BÜYÜK SORUNLAR YAŞADIM ARKADAŞIMINDA ENGLİSH TERIERİ VAR VE SORUN OLUYOR ELBETTE ARZU EDERSENİZ BADEMİN RESMİNİ YOLLAYABİLİRİM SİZE.AŞILARI HERŞEYİ TAM TÜM EŞYALARIYLA VERİCEZ YANLIZCA ONA GÖZÜNÜZ GİBİ BAKMANIZ YETERLİ. adresim: [email protected] 0543 330 81 49 suay aksoy
:)
merhaba,
6 aylık dişi, haskan golden cinsi köpeğimizi, işim yüzünden çok vakit ayıramadığım için iyi bakacak birine vermek istiyoruz. Çok sevimli iyi bakımlı bir köpek tüm aşıları oldu karnesi var bize geldiğinde 35 günlüktü tatlı ve eğitime açık ilgilenirseniz, 535 6026632 dan bana ulaşabilirsiniz
11 aylik golden retriever cinsi disi kopegimizi hic istemeden de olsa mecburiyetten samimi ve ve sicak bir yuvaya vermek istiyoruz.
25 gunlukten beri kucagimda inanilmaz bir sevgi ve sefkatle buyudu. Biraz sevgi konusunda arsiz bir kizimiz var :)
her turlu komutu bilir ve uygular.
Eger sonsuz sevgi verebileceginize inanabiliyorsaniz bana mailden ulasabilirsiniz [email protected]