Muhabbet Kuşları
ayn aga ayn o dadan çıkıp kapıyı kapatıyom kuş başıyo ötmeye içeri giriryorum suuyo kapıyı açık bırakıyorum gidiyorum peşimden omzuma konuyo aq düş yakamdan yemin ederim tuvallete ben çişiimi yağardekn oda tuvallete duruyo benimle aynaya bakıyo herif manyak kafesin olduğu odaya zor giriyo kafese zaten girmiyo ışığı kapatıyorum hemen onu yakalıcağımı ve kafese koycaağımı anlıyor ışığın olduğu bir yere çarpa çarpa gidiyo kaldım kuşla kazaya yemek yiyom kapını koluna konuyo beni izliyo açsa çorba içiyo çorba ve patlamışmısır dışındaki yemeklerden nefret ediyo hemen silkelenip yemeği fırlatıyor ailemle yemek yiyemiyorum onun yüzündün babamda annemde yemek sofrasında kuşu istemiyor bende istemiyorum aslında ama köpek geliyo o yuzden mavişle bana ayrı sofra kuruyoz aq
mavişi bu arada ben petshoptan aldım ve aldığımda gagalanmıştı heryerinde gaga izi vardı ve kendi kurumuş kakalarını yiyordu ebir kuşlar onun yemek yemesine izin vermemeiş gagalamış oda kaka yiyodu onu oyüzden aldım ve belkide şu anda en iyi dostum
BUNLAR TATLI SIKINTILAR :D