Muhabbet Kuşları

Buda benim çapkınım...Bakmayan pişman olur :-))

İşte arkadaşlar buda benim çapkınım...artık o ailemizden biri..yaklaşık 2.5 yıldır bizimle birlikte..her ne kadar hırçın da olsa ele de gelmese varlığı yeter....ingiliz muhabbet kuşu diye aldık ama ben kuş cinslerinden çok fazla anlamadığım için emin değilim...kuş cinslerinden anlayan arkadaşlar gerçekten ingiliz mi değilmi bu konuda bilgi verirse sevinirim..

Arkadaşlar çapkının cinsi hakkında fikir verebilecek yada ingilizmi değilmi söyleyebilecek bir arkadaşımız yokmu??????????

kuşun ingiliz değil. yerli üretim.

slm. Önelikle diğer arkadaşın dediği gibi kuşun çok güzel.Türüne gelince ingiliz demek olmaz,Foruma göz atarsan gerçek ingilz resimleri bulabilirsin..ingiliz kırmasından gelmiş olabilir.Bu çok önemli değil sen kuşunu sevdikten sonra.iyi günler..

bilgecim ne yazıkki kuşun ingiliz değil. ama spangle den gelme güzel bir kuş. kıymetini bil.

merhaba arkadaşlar....çapkının cinsi hakkında iki arkadaşımız yorum yapmış sadece...100 kişi bakmış içinden iki arkadaşımız yorum yapmış...ni,e kimse fikrini söylemiyor...herkezin bilgisini paylaşmasını bekliyorum...umarım bundan sonra yazarsınız...herkeze kolay gelsin

İNGİLİZ DEĞİL... BİZ ONLARI ÇANAKKALE DE DENİZE DÖKTÜK hehe:)

Yanıtlamak için giriş yapın