Muhabbet Kuşları

ULAŞIM SORUNU
2 vesaitlik 6saat sürmek üzere bir yolculuk war. şehirlerarası otobüsler izin veriyor mu muhabet kuşlarına??? hiç böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu??? yada oraya götürmem için başka bir fikri olan war mı???

evet ben 9 saatlik bi yoldan 2 vesaitte geldim otobüsle hiç sorun olmadı yanlız kuşları ön tekerleğin üstün ekoydurmaya çalış daha havadar oluyo bide trenle götürebilirsen eğer gideceğin yere daha rahat bi yolculuk olur trenlerde hiç sorun olmuyo en azından bu zamana kadar bi problem olmadı doğrusu ama olacağınıda sanmam her iki şekildede

kesinlikle hiç bir sorun olmuyor... bizim velet otobüslerde mekik dokuyor da diyebiliriz.. heheheeee. :D otobüslerin maskotu oldu walla :)))

kesinlikle hiçbir sorun olmuyor. ben 10 saat süren bir yolculuk yapmıştım. vardığım yerde bagaj kapağını açınca gördüğüm manzaraya dayanamam sanıyordum. ama hiç de öyle olmadı benim kerata turp gibiydi. hatta üniversite yıllarımda beslediğim bir kuştu. benimle defalarca şehirlerarası otobüs yolculuğu yaptı. belediye otobüsüne de çok bindik beraber. her yerde beni rezil etti. çünkü biraz insan görsün hemen şımarıp aşırı bir şekilde ötüyor. aşırı evcil ve konuşan bir arkadaştı. onu hala çok özlerim aradan yıllar geçti onun gibisini görmedim. sana hayırlı yolculuklar kardeş. saygılarımla.

otobüsün içinde mi götürüyosunuz yoksa bagajda mı . eğer bagajdaysa bagajın neresine koyuyosunuz

ben kendi adıma söyleyeyim o kadar yerlere gittim. kuşumu hiç bir yere bırakamam yanımda yanı içerde gittik beraber... kucağımda götürdüm hemde saatlerce... bagajda gitmesine kıyamam walla...

bende 7 saatlık yolculuk yaptım ama hıc bır sorun olmadı kafesı bagaja verdım kusu ıse bır kutuya koydum gayet hayat bır yolculuk yaptık bu yolculuk 2 defa oldu hıcde sorun olmadı

Yanıtlamak için giriş yapın