arkadaşlar bu sabah itibari ile kuşumda bazı değişiklikler gördüm... gece çok neşeli olmasınma rağmen sahura kalktığımda çok halsiz ötmeye dahi hali olmayan bir kula karşılaştım... sürekli göz çevresini ve kafasını kaşıyordu... kafesinin demirlerine yapışık yemler gördüm... dışkısı ise siyaha yakın ve normalinden birz farklıydı... elime aldım biraz sevdim ve bu esnada gözünden yaş geldiğni farkettim... lüften yardım .... :((
kusun kustugu ıcın boole olmus. bunlar soguk algınlıgı belırtılerı. kusunu sıcak tut. vıtamın ver. yesıllıgı kes. kasıntı spreyı kullan
bende seninle aynı kanaatteydim fakat öğlene kadar kimse birşey yazmayınca dayanamayıp eminönündeki kuşçulara gittim. en azından benden daha tecrübelidirler diye oradaki bir kuşçuyla konuştum bana kuşum eş istiyor ondan dolayı böyle yapıyor dedi ama ben yine muallaktayım.. bu arada saat 15 itibari ile neşesi yerine geldi dışkısı biraz düzeldi ama hala siyaha yakın bir renkte... iki ay öncesine kadar avisol vitamini hergün kullanıyordum yaz gelince belki kuşu rahatsız eder sıcaktan dolayı yan etki yapar die kesmiştim. bugün itibari ile avisola devam ediyorum...
teşekkürler 🔒 Üyelere Özel ve üyeleri...
sizlerin sayesinde çok şeyler öğrendim.. hatta bazı şeyleri öyle öğrendim ki artık başka bir arkadaşımızın sorunu olduğu zaman bazen cevap bile verebiliyorum öneride bulunabiliyorum :)))))
kusun eger es ıstedıgı ıcınkusmus olsaydı dıskısının rengı degısmezdı. soguk algınlıgı olduguna emın olabılırsın
erkek gibim erkek bir kuşum var :))))))))
6 aylık iki üç gün sonra 7. ayına girecek... bu arada kuşum düzeldi... herkese teşekkürler.. bi de avisole :)))