Ücretsiz Kuş Verenler

SALMA İÇİN ÖN TEL İSTEYENLER
HER BOYUTTA SALMA İÇİN ÖN TEL YAPILIR

arkadaşım hangi şehirdesin ve metrekare fiyatı verebilirmisin bem ankaradayım.15 bölmeli bir salma yaptım.ön tel lazım.fiyat yollarsan sevinirim.ilgin için şimdiden tşk ederim

arkadaşlar yer bursa metre kareye göre iş yapılıyor 50*50 ye kadar tek telden üzeri kaynak yapılıyor metrekaresi 10 ytl bunun yanı sıra istediyiniz kapı yemlik sayısına göre fiyat değişir işçilikle alakalı ve adet önemli

Tamam güzelde arkadaşım telefon ulaşılabilecek birşey bırakmamışsın?

SLM ARKADAŞLAR TEL:🔒 Üyelere Özel LEVENT msn adresim 🔒 Üyelere Özel

arkadaşım 3 tane 90/36 ön tel lazım.her parçada 4 tane kapı olacak.kapılardan 1 tanesi sol üstte digeri sağ üstte(TELİN BİTİMİDEN 8 CM İÇERDE) diğer kapılar çaprazlamasına ortada.kapı ebatı 12/12 olacak.dışardan yemlik istemez.fiat verirsen parayı havale ederim.bide kafeslerin altına 44 genişilk 48 derinlik 6 tane çekmece lazım.başlangıç bu fiat uygun olursa ve işçilikten memnun kalırsam 25 tane daha sipariş veririm.acil teller ve çekmeceler için fiat bekliyorum.msn de yazki daha rahat anlatabileyim kapıların yerlerini.ankaradayım.ilgin için teşekkürler.

Arkadaşım ben senin msn adresini ekledim ama görüşemedik sende beni ekle 🔒 Üyelere Özel bana boxlarım için 12 tane öntel lazım telin varsa telini ver arayayım acil öntel ölcülerine göre box yaptıracagım... ok ben hafta için sabah 8 akşam 18 arası sürekli msndeyim...

arkadaşım ebat 95/37 4 tane kapı olacak.yemlik istemiyorum.3 adet bu ebatlarda ön tel istiyorum.fiaatta anlaşırsak ve işçilik iyiyse 6 tane daha sipariş veririm.ankaradayım.ayrıntıları fiat uyarsa telefonda görüşürüz.fiat6 tanede alt çekmecesiyle beraber(çekmeceler 44/47 ebatında).yalnız fiat uçmasın lütfen üretim kafeslerinin 2. eli zaten 10 ytl.cevap bekliyorum

Yanıtlamak için giriş yapın