Muhabbet Kuşları

muhabbetlerin çifleşmesini saglamanın yolları yardım!!
sahip oldugum 3 çift kuş tan hiçbirinin çiftleşmemesi artık moralimi bozmaya başladı dişiler kızgınlık donemine girmiyor sanırım bunu gerçekleştirmek için ne yapablirim birde 1 çif ingiliz kuş var tabi onlardada tık yok :( dişisini dişiliginden şüphe duyuyorum nerdeyse gagasının üstü pembe ama maviyede çalan bi renk karmaşası var sanırım ne yapmamı önerirsiniz... yardımlarınızı bekliyorum

Resim olsa daha iyi anlarız ama sana örnekler vereyim: [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] [IMG]🔒 Üyelere Özel] kuşunun cere rengi buna benziyorsa kesinlikle erkekdir. erkekler kur yapıyormu kur yapıyorsa dişiler kendileri hazır hissettiklerinde çifleşirler yapacak bir şey yok.

kuslarının fotolarını eklersen cınsıyetlerını belırlemende yardımcı olmaya calısırız

ya bu kuşlar manyak bugun baktım ben yanasınca kuş yuvaya girdi hah dedim alıştı dişi ama bi baktım giren erkek kuşun cinsiyetinden eminim ya sadece abartmıştım olayı sıkıntıdan ama şimdi tam uyuz oldum ne işi var erkegin yuvada.......yoksa normalmidir bi yardım edin yaf kafamda karıştı artık

erkek kus da zamanının cogunu en az disi kus kadar yuvanın icinde gecirebilir normaldır

walla sagolun ne zaman dara düşsem yardımcı oluyosunuz. bugun izledigim kadarıyla çifleşiyorlar yakında ingilizlerin yumurtası olacak sanırım dişide yuvaya girmeye başladı sonunda:D

Yanıtlamak için giriş yapın