Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

kedi arıyorum arkadaşlar(ücretsiz)izmir

izmirde ailemle yaşıyorum 19 yaşındayım sevimli bi ked arıyorum. kedisini vermek isteyen varsa sıcak ve sevgi dolu bir yuva onları bekliyor. aslında çok istiyorum van veya iran kedimin olmasını ama onlarıda hep parayla satıyolarrrr. eğer van,iran veya ankara kedisi olsa dünyanın en mutlu insanı olurum. kedisini vermek isteyen resmini koayrsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürlerr

img

erhan26gs

17 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba,siz cins olsa daha iyi olurdu yazmışsınız bu yüzden size anlatmak istediklerim var: ben hayvanların sanki bir eşya gibi para ile alınıp satılmasına karşıyım,onlar bir eşya degilki para ile satılıp alınsınlar! Kimse petshoptan hayvan satın almasaydı, petshop sahipleri artık hayvanların sırtından para kazanamayacaktı . . . Evet belki cins denilen kediler daha güzel görünüyor olabilir ama sokaktaki hayvanların onlardan çok daha fazla sıcak bir yuvaya ihtiyaçları var. . . Biliyor musunuz,birçok insan,yalnızca petshoplara satmak için cins hayvanları üretiyor, yani cins hayvanların yavruları,sadece satılma amacı ile dünyaya getiriliyor. . . Ve sonrada sırtlarından para kazanılıyor . . . Bu gerçekten çok kötü,yani sadece sırtından para kazanmak için hayvan üretilmesi çok kötü. Onlar sırf bu nedenle bu kadar çok üretilmiyor olsaydı ve insanlar sokaktaki hayvanları da sahiplenselerdi su an sokaklardaki binlerce hayvan,sıcak yuvalarında onları çok seven sahipleri ile birlikte yaşıyor olacaklardı. Belki şaşırdınız bu kadar uzun yazmama,ama bu konuda çok doluyum, yine kendimi tutamadım . . . Benim sokaktan 1 aylıkken bulmus olduğum ve şu an 2 aylık olmuş olan,veterinerde iç parazit tedavisini yaptırdığım ve karnesini almış olduğum sarman pisicik eger birkaç gün içinde sahip bulamassam sokaga gitmek zorunda kalacak çünkü köpegim 2 gündür hiç yemek yemez oldu,zaten 1 aydır yani kedi geldi geleli çok iştahsızdı,2 kilo kaybetti,fakat son 2 gündür durumu daha da kötü köpegimin, o yüzden çok acil sarmana bir yuva lazım! Bu kadar şirin bir kedicigi sokaga bırakmaya kıyamıyorum ama köpegime zarar gelmesindense ölmeyi tercih ederim o yüzden çok zor durumda kaldım. tanıdığınız ve 2 aylık bir yavru pisicik sahiplenmek isteyen birileri varsa ne olur bana haber verin hemen . . ben istanbuldayım bu arada. . mail adresim : [email protected] iste sarmanın resimlerini görebileceginiz sitesi: www.geocities.com/pisicik1/

img

mavigunes

17 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar, annemin bir iran kedisi var (adı Mogi), ama kedi kabul edemeyen bir yere(ki bu yeni anne olan kardeşimin evi oluyor) yerleşmesi nedeniyle yana yakıla bir kedisever arıyordum ki ilanınızı gördüm ve çok sevindim :) para filan istemiyoruz elbette, tek istediğimiz iyi bakılacağı, sevileceği bir ortamda olması. Mogi 3 yaşında, erkek, beyaz (doğal olarak) uzun tüylü, son derece cana yakın, sevimli, bakımı kolay bir kedi. Tek kusuru günde en az yarım saat sevip okşamazsan küsebiliyor! Bugüne kadar hiç bir koşulda (çocukların mıncıklaması ve banyo seansları dahil) tırmık attığına şahit olmadık. Kuru mama ya da balık/ciğer yiyebiliyor. Beslenme masrafı ayda 25-30 milyonu geçmez, ayrıca gerekirse yemek masrafı için yardımcı da olabilirim, dediğim gibi sevileceği bir yerde olması önemli bizim için. Yarın fotoğraflarını da eklerim. Annem haftasonu Mogi ile birlikte İzmir`e gelecek, Pazartesiden sonra isterseniz eve gelip Mogiyi görmenizde mümkün. İletişim için; İş : (232) 412 17 41 ya da 412 17 43 ev : (232) 364 66 78 cep: 536 936 75 71

img

alef

17 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbuldan sarisin,2 aylik tekir prens acil yuva ariyor!!! istanbuldan sarisin,2 aylik tekir prens yuva ariyor!!! Merhaba, sokaktan 1 aylıkken bulmus olduğum ve şu an 2 aylık olmuş olan, veterinerde iç parazit tedavisini yaptırdığım ve karnesini almış olduğum sarman pisicik eger birkaç gün içinde sahip bulamassam sokaga gitmek zorunda kalacak çünkü köpegim 2 gündür hiç yemek yemez oldu, zaten 1 aydır yani kedi geldi geleli çok iştahsızdı,2 kilo kaybetti, fakat son 2 gündür durumu daha da kötü köpegimin, o yüzden çok acil sarmana bir yuva lazım! Bu kadar şirin bir kedicigi sokaga bırakmaya kıyamıyorum ama köpegime zarar gelmesindense ölmeyi tercih ederim o yüzden çok zor durumda kaldım. tanıdığınız ve 2 aylık bir yavru pisicik sahiplenmek isteyen birileri varsa ne olur bana haber verin hemen . . ben istanbuldayım bu arada. . e-mail adresim : [email protected] iste sarmanın resimlerini görebileceginiz web sitesi: http: //www.geocities. com/pisicik1/

img

mavigunes

17 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi Günler; Benim talihsiz bir Van kedim var. 5 yaşında, erkek. Bazen sokağa çıkıp kendi başına takılan, rahat, akıllı ve kocaman, gösterişli bir kedi.Benden önce ona bakan insanlar kısırlaştırıp sokağa atmışlar. Ben onu 3 yıl önce buldum. Fakat şimdi koşullarım çok değişti. Ona iyi bakacak ve ara sıra haber alabileceğim bir eve vermek istiyorum. İzmir`deyim. İlgilenenler ararsa sevinirim. 0 535 344 87 90

img

deniztosuner

17 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dünyalar tatlısı bir kzım var. hem de iranlı:) mecburiyetten ayrılmak zorundayız. eğitimli ve çok şeker. hem de izmir de oturuyor. ilgilenirsen sevinecektir. hatta sızın ıcın bır ıkı tane de resmını yolladı:) [img src="http://img248.imageshack.us/img248/6868/foto0488oc7.jpg"] [img src="http://img49.imageshack.us/img49/8885/foto0288ab3.jpg"]

img

orcus44

17 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resim yükleyemediğim için mail adresimi veriyorum..dişi kedim kısırlaştırmama fırsat vermeden evdeki erkek kedimle çiftleşti ve 1 ay önce 1 tane sarı erkek yavru doğurdu..anne henüz emziriyor ama yakında sütten kesecek..herkese mail atıyorum cevap alamıyorum..İzmir`de oturuyorum yavru kedimi almak istersiniz seve seve getiririm..şimdiden teşekkür ederim :) [email protected]

img

elevenelf

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EĞER HALA BULAMADIYSANIZ BENDE 3 TANE YAVRU VAR.BİRİNİ VEREBİLİRİM.BİRİ SİMSİYAH BİRİ ALACALI BİRİDE SİYAH BEYAZ BİR VAN KIRMASI.

img

filiz601

17 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dünyalar tatlısı bir kzım var.CINSI ANKARA.mecburiyetten ayrılmak zorundayız.izmir de oturuyor ılgılenırsen 533 7305797 adım:goksel salcı

img

goksel73

17 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ