slm arkdaşlar bn foruma yeni üye oldum ve çok güzel bir yer burası şimdi durumu size şöyle izah ediyim bnim 4 senedir bakttğm iki tane dişi muhabbetim wardı ve 1 ay önce birisi öldü zten anlaşmayorlardı ve bnde 3 gün önce bi tane erkek kuş getirdim dişimin yanına fakat çok fazla olmsada dişi kuş erkeği rahat bırakmıor erkek hangi tünekteyse gidip onu ordan kaçırıyor tabi çok fazla değil ara sıra erkekte hp ona yaklaşmaya çalışıyor ve bn yawru almak istiyorum görüşleriniz nelerdir ? birde yawruluk taktm ama dişi kuş biraz yadırgadı bunu ne yapiyim yaa şimdiden tşk
arrassandro isimli arkadasımız da aynı problemle karsı karsıya oldugu icin ona tavsiyelerimiz senin icin de gecerlidir. asagıdaki linkten takip edebilirsin
🔒 Üyelere Özel
ya arkdaşım sağol ama dişi kuşum şimdi sık sık yuvaya girip çıkıyor ama çiftleşme falan yoq erkek kuşun kafasını falanda kaşıyor yani yuvayla ilgilenmeye başladı bu neye işareet tir :):)
biraz daha sabretmelisin bence yeni yeni çiftleşmeye başlamış kuşların anca alışmış birbirine,dişi yuvaya hazırlık yapıyor kısa zamanda yumurtlar merak etme
hepinize çok teşekkür ederim arkdaşlar kuşlarım çiftleşti hmde bir kere değil 2 gün üst üste çiftleştiler :):) neden bilmiyorum ama :D sağolun arkdaşlar bb
kusların sen gormedıgın zamanlarda da cıftlesıyor olabılır