buraya hamsterınız yada ginepiginizle ilgili en sewdinğiniz anıları anlatın...
mesela bnm var bi tane bi gün bnm miki yi kaybettim piknikte 2 saat aradım delircektim resmen sonunda piknik sepetinin içinde karnı şişmiş birini buldk:)
benim hamsterim tel kafesi kemire kemire koparttı ve kaçtı ondan sonra onu bi türlü bulamadım gece oldu tam yatmıştım yatağamın arkasından garip sesler geliyordu bi baktım benim tüylü Jerry orda :D
benimde hamsterlarım her gece kafesin arasından kaçıyolardı her sabah bir yerleredn çıkıyolardı bir kere dış kapının ordaki koliyi kemirip onun içine saklanmışlardı bulmamız uzun sürmüştü kafese koyduğumuzda çok acıkmışlardı hemen mamalarını yemeye başladılar. Artık gece yatarken onları banyoya koyuyorum kaçsalar bile gidecekleri yeri olmadıkları için yerine tekrar dönüyolar
bnmde var ceçenlerde kaçtı gonzişişm zübük iki gün boyunca aradım heryeri artık tonluk kütüphanemi bile çekmiştim bıulmak için nafile yok tu hiç biyerde sonra bi gece biz salonda tv izlerken içeri giriverdi tabi kendini kafeste buldu hemen bide daha önce de kaçmıştı o zaman bulup koyduğumda kafese ikinci katın borusunun içine değil üstüne tırmanıyodu delirmişti resmen