Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Satılık 3 Çift Muhabbet Kuşu + 2 adet ele alışkın erkek Ankara

çiftlerden birincisi ingiliz+jumbo kırık erkek ve ingiliz+yerli kırık dişi daha önce yavru alınmış fotoğrafları; www.bilgianadolu.com/jumbo.jpg Buçifte 150YTL istiyorum ikinci çift ise ingliz kırığı oldukça iri bir çift mavi parçalı dişi yeşil erkek henüz yeni damızlık hale gelmiş yavru almaya hazır; fotoğrafları www.bilgianadolu.com/kus.jpg www.bilgianadolu.com/kus1.jpg www.bilgianadolu.com/kus2.jpg Bu çifte 80YTL istiyorum Diğer çift yerli genç erkek mavi beyaz dişi mavi(yellow face) Çok kızgın bi çift dişi yuvadan çıkmıo kısa sürede yumurta bekliyorum yumurtlamadan yetişmenizi tavsiye ederim :) fotoğrafları yok ama fiyat 70YTL Diğer iki erkekten birisi yavru ele alışkın değil ama alışmaya müsait kendi yavrumuz ... 30YTL Mavi renkli Diğeri ise ele alışkın yine mavi bir erkek ortalama 1-1,5 yaşında çokkızgın bir dişiniz varsa damızlıkta olur fiyatı 40 YTL Ankara/Etimesgutta ikamet ediyorum isteyenler gelip kuşları canlıda görebilir şehir dışına satış yapmam mümkün değil Hepisini birden alacak arkadaşlara 250YTL olur telefondan 7/24 ulaşabililirsiniz 0555 786 66 69 MSN&Mail: [email protected]

img

armaganunkazan

20 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ele alışkın mavi satılmıştır yavru ele alıştırmaya uygun bir mavi daha var çiftlerde duruyor ...

img

armaganunkazan

ÖZEL MESAJ

Tüm kuşlar Satılmıştır ilginize teşekkür ederim...

img

armaganunkazan

ÖZEL MESAJ