Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru Kedi arıyorum benden iyi sahip oLmaz:) - 2.sayfa

Koyu Sarı veya Bembeyaz kedi arıyorum asLında beyaz siyahta oLur:)) MesajLarınızı bekliyorum:)

img

relnor

17 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben Ankaradayım ve çok tatlı siyah beyaz panda kızımız var,3.5aylık,canayakın,oyuncu,iç dış parazitleri yapıldı.İlgilenirseniz,539 378 03 52 den ulaşabilirsiniz.

img

sila_ank

18 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok tatlı erkek 2aylık cins ankara kedim var ve acil ev arıyor. ankaradayım. ararsanız detaylı görüşebilriz, çok sağlıklı kontrolu yaptırılmış bir yavru, ilgilenirseniz sevinrim 5465085558

img

lucifer86

17 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ankaradayım,2 aylık dünyalar tatlısı sevgi dolu erkek maviş gözlü bir cins ankara kedimiz var. tüm parazit kontrolleri yapıldı.çift gözü de mavi bu yüzden çift kulağı da duymuyor. onun mutlaka onu sevecek birileri tarafından sahiplenilmesi gerek... bir yavru bakmak istiyorsanız onun buna çok ihtiyacı var. düşünürseniz detaylı konuşabiliriz 5465085558

img

lucifer86

17 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba , hala yavru kedi arıyor musunuz bilmem ? Eğer hala bulamadıysanız ben de iki aylık koyu sarı kaplan desenli bir sarman var.. Bi de bayaz ve başında minik bir iki sarı beneği olan beyaz kedim var.. Tuvalet alışkanlıkları var.. parazit bakımları yapıldı.. onlara acil yuva arıyorum.. eğer isterseniz fotoğraf yolayabilirim.. hadi inşallah.. [email protected] mail adresim..

img

sufican

17 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, size daha önce de yazmıştım.. bendeki kedilerin fotoğraflarını kedi verenlerin sayfalarında görebilirsiniz.. Sufican adı ile kayıtlı.. Kimbilir belki de buldunuz kedişinizi..

img

sufican

17 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer izmirde iseniz size van kırması siyah beyaz çok tatlı bir yavru verebilirim.2 aylık küçük bir oğlan:))

img

filiz601

17 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ