Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
yavru kedi:D
selam arkadaşlar.. ben istda oturuyorum, yavru sarı renk veya ankara kedisi tercihim , inşallah bana yardım edebilrisiniz:) aslında sukufe adlı kullanıcıya nasıl mesaj göndereceğimi de anlayamadım bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim, sukufe adlı kullanıcının çok güzel yavruları oldğunu gördüm resimde ,ama nasıl ulaşabilirim kendisine? burada mail atabilirm=? şimdiden teşekkürler:)
çok zordurumda 3 aylık çok şeker iki dişi sarmanım var. biri kısa tüylü diğeri uzun tüylü üç bacaklı. istte oturuyorum. [email protected]
bende süper sewimli siyah we beyaz 2 mtane kedicik war ilgilenirmisin?
http://www.geocities.com/pisicik1/ buda benim cok acil yuva arayan pisicigim, ic parazit tedavisi tamamlandi bugun. 2 aylik erkek bir sarman.
Merhaba ben Sukufe.. aslinda bu kedimin adı ben onun adına yazıyorum yani:)) Fotograflarinin gordugunuz kedilerden sapsarı olanı sarı beyaz olanı ve tekir olnı kaldı. Veterinerin onerdigi 1,5 ay sure de haftaya doluyor. 31 agustosta dogdular. Besiktas ta oturyorum. gelip gorebilir secebilirsiniz. Sevgiler Burcu "Sukufenin nacizane bakicisi" Tel:05335145497