Diğer Evcil Forumları > Hamster
ben full+full hamster kafesi arıyorum.29 ytlyi geçmesin.birde biri dişi biri erkek hamster arıyrum.
smausndaym.hamster kafesi arıyorum 2 katlı olsun.ama 20 ytlyi aşmasın 2 tanede hamster erıyorum.biri dişi biri erkek.ama daha 5 yada 6 haftalık olsun.şimdiden sağolun
bu şartlarda kafes ve hamsterı bulman imkansız... kesin 29 ytl yi geçer
sende çokşey istiyon be kagan kanka benim tesisat 150 ytlye mal oldu
2 katlı gördüm ben 60 ytl senın ıstedıgın fıyata ancak kus kafesı tıpı ıcınde sadece yem kabı olan bulunuyo
hems kafeslerını bı arastır ıstersen 300 bıle var.. full demıssın bıde o cok tuzlu olur.. ıkıncı alını bıle dedıgın fıyata alamazsın.. uyduruk ıkı katlılar ıstanbulda 25 30 ama tunel fln yk.. antıbakterıyel vb ıstıosan kesenın agzını acıcaksın.. yavru ıstersen ben ankaradayım burada olsan satardım 10 ytlye satıorum 29 eylul dogumlu yavrular ayrıca damızlık erkekte var ama samsundasın
eminönünden alabilrsn ama belli bi dönem ucuz bazen pahalı oluor temmuz gibi pazarlıkla 30 a tamamen alabilrsn
bn iki katlı bi kafes gördüm 35 YTL. hamsterler 10 YTL tanesi. Bide onun yemi var (ki bn witte molen aldım (ki en iyisi bnce)) 5 YTL de o var yani 50 YTL den aşağı olmaz snn dediklerin. ultrokan snn dediğin bile fazla ne 29 u:)